Vacatures

He! Nieuwe collega!


Rollend van kantoor naar het Hoornsemeer, goede koffie en veel gezelligheid en plezier. Wie wil dat nou niet in z’n werk? Zoek jij een baan met veel verplichtingen, weinig flexibiliteit en veel stiltes? Dan is werken bij BEND niets voor jou… Maar, ben jij die enthousiasteling met een flinke dosis passie voor CRM? Dan zoeken wij jou! Kom werken bij BEND en haal elke dag voldoening uit je werk.

Werken bij BEND

Ontwikkeling en verantwoordelijkheid


Je snapt: de sfeer bij BEND is niet erg formeel. Maar dat betekent niet dat er maar wat aangerommeld wordt. Integendeel: werk je bij BEND, dan krijg je niet alleen de ruimte om jezelf te ontwikkelen, maar ook de verantwoordelijkheid om dat te doen. Dat kan ruwweg gezien op twee manieren.

Openstaande vacatures


Op dit moment hebben wij de volgende vacatures openstaan: 

De gemene deler


Waar je hart en voorkeur ook ligt, een ding weet je zeker: bij BEND ben jij aan zet om er het beste van te maken. Je krijgt de vrijheid en ruimte om beslissingen te nemen en keuzes te maken. Zo willen we dat je bijdraagt aan de groei van onze organisatie. Want hoewel we relatief klein zijn, zijn onze daden groot. Doe je mee?

Ben jij onze nieuwe aanwinst? Kom langs!


Wil jij ook onderdeel uitmaken van dit enthousiaste nuchtere team? Neem dan contact met ons op voor een open sollicitatie of kom direct langs voor een kennismaking! 

Contact opnemen