Vacatures

He! Nieuwe collega!


Rollend van kantoor naar het Hoornsemeer, goede koffie en veel gezelligheid en plezier. Wie wil dat nou niet in z’n werk? Zoek jij een baan met veel verplichtingen, weinig flexibiliteit en veel stiltes? Dan is werken bij BEND niets voor jou… Maar, ben jij die enthousiasteling met een flinke dosis passie voor crm? Dan zoeken wij jou! 

BEND is onderdeel van Axelio, een groep van Microsoft-partners die bedrijven helpt met de digitalisering van hun onderneming. Solliciteer je bij BEND, dan kom je dus automatisch terecht in de Axelio groep. Een groot voordeel hiervan is dat je naast BEND, ook veel kunt leren van de andere IT-bedrijven binnen de groep. Een win-win situatie dus! Om deze reden vind je alle vacatures centraal terug op de website van Axelio. Bekijk ze snel en solliciteer! Wie weet zien wij jou dan binnenkort voor een goede kop koffie op ons kantoor in Groningen!

Werken bij BEND

Ontwikkeling en verantwoordelijkheid


Je snapt: de sfeer bij BEND is niet erg formeel. Maar dat betekent niet dat er maar wat aangerommeld wordt. Integendeel: werk je bij BEND, dan krijg je niet alleen de ruimte om jezelf te ontwikkelen, maar ook de verantwoordelijkheid om dat te doen. Dat kan ruwweg gezien op twee manieren.

De gemene deler


Waar je hart en voorkeur ook ligt, een ding weet je zeker: bij BEND ben jij aan zet om er het beste van te maken. Je krijgt de vrijheid en ruimte om beslissingen te nemen en keuzes te maken. Zo willen we dat je bijdraagt aan de groei van onze organisatie. Want hoewel we relatief klein zijn, zijn onze daden groot. Doe je mee?