Als opleider aanwezig zijn tijdens de gehele

Student Life Cycle


Bij BEND begrijpen we dat de studenten van vandaag de toekomst vormen. Daarom geloven we sterk in het belang van een effectief crm-systeem dat zich richt op de gehele studenten levenscyclus. Of je nu een onderwijsinstelling bent die studenten wil werven, een bedrijf die stagiaires nodig heeft of een organisatie die alumni wil betrekken, ons crm-systeem biedt de oplossing die je nodig hebt. Bekijk hieronder wat wij voor jouw organisatie kunnen betekenen. 

Studiekiezer

Instroom

Aanmelder

Instroom

Student

Doorstroom

Alumni

Uitstroom

De oplossing

Voor reguliere onderwijsinstellingen


Ons doel is om het pad van elke student te ondersteunen, vanaf het moment dat ze geïnteresseerd raken in een opleiding tot aan hun succesvolle afstuderen en de daaropvolgende carrière. Met behulp van ons uitgebreide crm-platform kunnen onderwijsinstellingen en andere organisaties een persoonlijke en gerichte benadering bieden gedurende elke fase van de student life cycle.

Voor wie werken we?


Een overzicht van kenmerken


Blijf op de hoogte

Ontvang maximaal 6x per jaar relevant nieuws, ontwikkelingen en praktijkvoorbeelden van onderwijsinstellingen die succesvol gebruik maken van Student Life Cycle.

Student Life Cycle

Toepassing in de praktijk


Ontdek in onze klantcase hoe BEND heeft bijgedragen aan het optimaliseren van het studentenbeheerproces van ROC Friese Poort. Met geavanceerde tools voor studentenwerving, inschrijving, studievoortgang en alumni-engagement heeft BEND geholpen bij het stroomlijnen van processen en het verbeteren van de studentenervaring. De implementatie resulteerde in een efficiënter en effectiever beheer, hogere slagingspercentages en duurzame relaties met alumni. Lees de volledige klantcase voor meer details over de toepassing van de Student Life Cycle crm-tools. 

Meld je aan voor het webinar


Donderdag 27 juni organiseert BEND een webinar over de noodzaak van een SIS-integratie in Dynamics. Het event biedt een unieke kans om inzichten te genereren op het gebied van dataverzameling in alle fases van de Student Life Cycle. Tijdens dit webinar zullen we de huidige trends, uitdagingen en kansen in SIS-integratie met je delen. Mis dit niet en reserveer nu alvast je plekje!

Datum: 27 juni
Tijd: 15.00 - 16.30 uur

Meer informatie?

Lees alles wat je wilt weten in onze blogs!


Download nu

Whitepaper digitalisering en personalisering in het onderwijs


In deze whitepaper geven we je inzichten en handvatten op elk punt in de studentreis, en laten we zien hoe digitalisering je helpt om de kansen te pakken. We delen ook concrete tips hoe je deze berg werk op kunt knippen in behapbare stukken die snel resultaat opleveren.

Meer weten?


Wil jij direct advies over hoe je gedurende de hele Student Life Cycle aanwezig kunt zijn? Neem dan contact met ons op!