Als opleider aanwezig zijn tijdens de gehele

Student Life Cycle


Bij BEND begrijpen we dat de studenten van vandaag de toekomst vormen. Daarom geloven we sterk in het belang van een effectief crm-systeem dat zich richt op de gehele studenten levenscyclus. Of je nu een onderwijsinstelling bent die studenten wil werven, een bedrijf die stagiaires nodig heeft of een organisatie die alumni wil betrekken, ons crm-systeem biedt de oplossing die je nodig hebt. Bekijk hieronder wat wij voor jouw organisatie kunnen betekenen. 

Studiekiezer

Instroom

Aanmelder

Instroom

Student

Doorstroom

Alumni

Uitstroom

Belangrijkste kenmerken Student Life Cycle


Voor onderwijsinstellingen

Ons doel is om het pad van elke student te ondersteunen, vanaf het moment dat ze geïnteresseerd raken in een opleiding tot aan hun succesvolle afstuderen en de daaropvolgende carrière. Met behulp van ons uitgebreide crm-platform kunnen onderwijsinstellingen en andere organisaties een persoonlijke en gerichte benadering bieden gedurende elke fase van de student life cycle.

Of het nu gaat om het beheren van studentenaanvragen, het verstrekken van relevante informatie en begeleiding, of het onderhouden van langdurige relaties met alumni, BEND biedt de tools en functionaliteiten die nodig zijn om deze doelen te bereiken. Onze gebruiksvriendelijke interface, geavanceerde analysemogelijkheden en geautomatiseerde communicatie zorgen ervoor dat je het beste uit je studentenrelaties haalt en tegelijkertijd efficiëntie en effectiviteit bevordert. We geloven dat de juiste technologie gecombineerd met een persoonlijke benadering het verschil kan maken in het leven van elke student.
Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek hoe we je kunnen helpen om je studentenrelaties naar een hoger niveau te tillen.

Features binnen Student Life Cycle


  • Marketing - bij instroom
  • BEND Education Manager voor studentprofiel
  • BEND stage module bij stages
  • Course Management voor een leven lang ontwikkelen
  • Relatiebeheer tussen bedrijf en student

Een overzicht van kenmerken


Voor wie werken we?


Student Life Cycle

Toepassing in de praktijk


Ontdek in onze klantcase hoe BEND heeft bijgedragen aan het optimaliseren van het studentenbeheerproces van ROC Friese Poort. Met geavanceerde tools voor studentenwerving, inschrijving, studievoortgang en alumni-engagement heeft BEND geholpen bij het stroomlijnen van processen en het verbeteren van de studentenervaring. De implementatie resulteerde in een efficiënter en effectiever beheer, hogere slagingspercentages en duurzame relaties met alumni. Lees de volledige klantcase voor meer details over de toepassing van de Student Life Cycle crm-tools. 

Benieuwd hoe wij samenwerken?


Met meer dan 20 jaar ervaring op het gebied van crm-oplossingen in verschillende branches zijn wij de ideale gesprekspartner voor jouw probleem. Of je nu op zoek bent naar een standaardoplossing of een op maat gemaakte combinatie van oplossingen, je vindt het bij BEND. Wij bieden onze klanten de flexibiliteit om op verschillende manieren met ons samen te werken, afhankelijk van hun behoeften en voorkeuren. 

Implementatie


Als je op zoek bent naar een vlotte en probleemloze implementatie van je crm-oplossing, kun je vertrouwen op ons ervaren team. Onze consultants zorgen voor de volledige implementatie van de crm-software, inclusief aanpassingen aan jullie specifieke bedrijfsbehoeften. Jullie kunnen je richten op je kernactiviteiten, terwijl wij de technische aspecten voor onze rekening nemen.

Beheer


Beheer met je eigen collega's. Wij geloven in partnerschap en empowerment. Als jullie de voorkeur geven aan het beheren van de crm-oplossing met jullie eigen team, ondersteunen wij dat graag. We bieden uitgebreide trainingen en begeleiding, zodat jullie collega's vertrouwd raken met het systeem en zelfstandig kunnen werken. We staan altijd klaar om ondersteuning te bieden wanneer dat nodig is, zodat jullie het beste uit jullie crm-systeem kunnen halen.

Roadmap


Wij begrijpen dat een effectieve crm-strategie verder gaat dan alleen de software. Daarom bieden we een uitgebreide analyse van jullie organisatie en bedrijfsprocessen. Onze experts onderzoeken jullie huidige werkwijzen en identificeren gebieden waar Dynamics 365 kan worden geïntegreerd om de bedrijfsprestaties te optimaliseren. We bieden advies en begeleiding bij het implementeren van verbeteringen, zodat jullie een naadloze en efficiënte werkomgeving kunnen creëren.

Meer weten?


Wil jij direct advies over hoe je gedurende de hele Student Life Cycle aanwezig kunt zijn? Neem dan contact met ons op! 

Contact