Wie zijn wij?

Over BEND


Bij de introductie van Dynamics 365 wisten we gelijk: hier moeten we ons in specialiseren. We hadden al de nodige CRM-ervaring en zagen allerlei kansen op de markt voor dit pakket. Daarom zijn we ook al sinds jaar en dag partner van Microsoft Dynamics 365.

De doorontwikkeling van Dynamics 365 staat bovendien nooit stil. We halen veel voldoening uit feit dat we continu investeren om op de hoogte zijn van de laatste ontwikkelingen, zodat we dit kunnen inzetten om jouw uitdagingen op te lossen.

BEND is onderdeel van Axelio. Axelio is een groeiende groep van specialistische Microsoft-partners die de krachten bundelen om bedrijven te helpen met de digitalisering van hun onderneming. Met haar kennis van Microsoft-oplossingen en ervaring in specifieke branches, ondersteunt Axelio bij het maken van keuzes en de ambities van klanten waar te maken. 

Dit is BEND


Advies over de beste oplossing


Juist omdat we zo goed weten wat Dynamics 365 kan, zijn we in staat je mee op sleeptouw te nemen. Jij ervaart wat de uitdagingen of problemen zijn, maar hoeft niet na te denken over de oplossing: daar zijn wij juist voor. Op basis van jouw input en inhoudelijke kennis komen wij met oplossingsrichtingen, waarbij we ook helder kunnen laten zien wat het je oplevert. We adviseren over de beste oplossing en leveren wat we beloven: de mooiste software om jouw organisatie te verbeteren. 

Gek op uitdagingen!


Hebben we het over uitdagingen, dan zijn we niet snel uit het veld geslagen. De dag dat we met een uitdaging te maken krijgen die we niet durven aanpakken, moet nog komen. We geloven erin dat er altijd wel een geschikte oplossing te vinden is, en zullen ook altijd het initiatief nemen om oplossingen voor te dragen. Bovendien groeien we graag met je mee: klein beginnen, bewijzen dat het werkt en vanuit daar verder groeien.

Wat klanten zeggen


Dat we goed zijn in wat we doen, daarvoor hoef je ons niet op ons woord te geloven. Onderstaande ervaringen zijn van allerlei bedrijven die we de afgelopen jaren hebben ondersteund. Gerenommeerde partijen waar we in veel gevallen bovendien al jarenlang mee samenwerken.

Ben jij onze nieuwe aanwinst? Kom langs!


Wil jij ook onderdeel uitmaken van dit enthousiaste nuchtere team? Bekijk dan een onze vacatures of kom langs voor een kennismaking! 

Vacatures