Oplossingen op maat

Voor jouw organisatie


Bij BEND weten we dankzij onze jarenlange ervaring precies welke oplossing jouw branche goed kan gebruiken. Onze templates zijn perfect afgestemd op processen in het mkb, onderwijs en non-profit. Onze consultants zijn met hun uitgebreide kennis over jouw branche de ideale gesprekspartner. 

Veel voorkomende crm-uitdagingen


Crm-systemen spelen een cruciale rol in zowel de onderwijssector als andere branches, maar het implementeren ervan gaat gepaard met de nodige uitdagingen.

Een van de belangrijkste uitdagingen is het verzamelen en beheren van de juiste gegevens om studenten of klanten beter te begrijpen en effectiever te bedienen. Daarom is het integreren van het crm-systeem met andere systemen zoals studentinformatiesystemen, financiële systemen en leerbeheersystemen van groot belang.

Een ander veelvoorkomend probleem is het krijgen van acceptatie en betrokkenheid van docenten en personeel bij het gebruik van een crm-systeem. Trainingen zijn essentieel om iedereen aan boord te krijgen en te begrijpen hoe het crm-systeem werkt en hoe het hen kan helpen.

Het hebben van een duidelijke strategie voor de implementatie en het beheer van het crm-systeem is ook van cruciaal belang. Het formuleren van duidelijke doelstellingen en een roadmap zal de effectieve implementatie en het gebruik van het CRM-systeem ondersteunen. Bij BEND helpen we je graag bij het implementeren en optimaliseren van jouw crm-systeem.

Bekijk onze klantcases

Krijg een indruk van onze oplossingen in de praktijk

Crm-oplossingen


Bij BEND bieden wij zowel oplossingen op maat als standaard productoplossingen aan. Bekijk welke oplossing het beste bij jouw vraag aansluit en neem contact op voor meer informatie of een demo. 

Zij gingen je voor


Behoefte aan meer informatie?

Lees eens een van onze blogs!


Direct een kennismaking plannen?


Wil jij direct weten wat BEND voor jouw organisatie kan betekenen? Neem vrijblijvend contact met ons op, dan maken we graag kennis onder het genot van een goede kop koffie. 

Ik wil graag kennismaken!