Trots op

Onze klanten


Sinds 2009 helpt BEND verschillende typen organisaties met crm-vraagstukken. Van hogescholen tot non-profit organisaties en van opleidingsinstituten tot mkb's. De afgelopen jaren hebben wij ons klantportfolio steeds verder mogen uitbreiden en daar zijn we trots op. Benieuwd met wie wij onder andere samenwerken? Je bekijkt het hieronder.  

Wil je weten hoe wij onze kennis in de praktijk hebben toegepast bij een aantal klanten? Bekijk dan eens onze klantcases via de knop hieronder. 

Benieuwd hoe klanten BEND ervaren?

 

In deze klantcase neemt Nadia van Nonons je mee in haar keuze voor de Course Management oplossing van BEND. Je ontdekt hoe deze oplossing Nonons helpt met het automatiseren van complexe en grote brokken cursusdata. 

Klantcase Course Management bij Nonons | BEND CRM

In deze klantcase neemt Nadia van Nonons je mee in haar keuze voor de Course Management oplossing van BEND. Je ontdekt hoe deze oplossing Nonons helpt met het automatiseren van complexe en grote brokken cursusdata. Meer weten over de crm-oplossingen van BEND voor het onderwijs? Bekijk onze website!

Direct een kennismaking plannen?


Wil jij direct weten wat BEND voor jouw organisatie kan betekenen? Neem vrijblijvend contact met ons op, dan maken we graag kennis onder het genot van een goede kop koffie. 

Ik wil graag kennismaken!