Speciaal voor commerciële opleiders

Course Management


Ontdek onze geavanceerde crm-oplossing voor cursusmanagement, speciaal ontwikkeld voor commerciële opleidingsinstituten. Met onze gebruiksvriendelijke software kunnen instituten moeiteloos hun cursusaanbod beheren, inschrijvingen beheren en deelnemersgegevens bijhouden. Vereenvoudig je administratieve taken, verbeter de communicatie met de studenten en stroomlijn het cursusbeheer voor een efficiënter en succesvoller opleidingsproces.

Verzorg trainingen en cursussen voor de professional
Communiceren met deelnemers
Geïntegreerde financiële afhandeling

Belangrijkste kenmerken Course Management


Voor commerciële opleiders

Als commerciële opleider heb je te maken met een vele verschillende datastromen en informatiebronnen rondom de organisatie van trainingen en cursussen. Om deze stromen zo optimaal en efficiënt mogelijk in te zetten maak je gebruik van Course Management. 

Of je nu inschrijvingen wilt verwerken, wilt communiceren met deelnemers of op zoek bent naar een geïntegreerde e-mailing tool, Course Management is de oplossing. Deze crm-oplossing is erop gericht om organisatoren van professionele opleidingen en cursussen te ondersteunen op het gebied van marketing, operations, sales en finance. 

Wij passen de software altijd op jouw persoonlijke wensen aan. Neem contact op om de mogelijkheden voor jouw organisatie te bespreken.  

Features binnen Course Management


  • Marketing
  • Sales
  • Operations
  • Facturatie

Een overzicht van kenmerken


Voor wie werken we?


Course Management

Toepassing in de praktijk


De vraag waarmee NHL Stenden bij ons kwam, was tweeledig: help ons bij het onder controle krijgen van de financiële stromen rondom het niet-bekostigd onderwijs en het universeel en gestandaardiseerd organiseren van ons niet-bekostigd onderwijs. Onder het niet-bekostigd onderwijs vallen verschillende cursussen en leergangen, en de administratie verliep verschillend per academie binnen NHL Stenden. Lees in deze klantcase hoe we NHL Stenden geholpen hebben meer structuur te krijgen door Course Management te implementeren. 

Benieuwd hoe wij samenwerken?


Met meer dan 20 jaar ervaring op het gebied van crm-oplossingen in verschillende branches zijn wij de ideale gesprekspartner voor jouw probleem. Of je nu op zoek bent naar een standaardoplossing of een op maat gemaakte combinatie van oplossingen, je vindt het bij BEND. Wij bieden onze klanten de flexibiliteit om op verschillende manieren met ons samen te werken, afhankelijk van hun behoeften en voorkeuren. 

Implementatie


Als je op zoek bent naar een vlotte en probleemloze implementatie van je crm-oplossing, kun je vertrouwen op ons ervaren team. Onze consultants zorgen voor de volledige implementatie van de crm-software, inclusief aanpassingen aan jullie specifieke bedrijfsbehoeften. Jullie kunnen je richten op je kernactiviteiten, terwijl wij de technische aspecten voor onze rekening nemen.

Beheer


Beheer met je eigen collega's. Wij geloven in partnerschap en empowerment. Als jullie de voorkeur geven aan het beheren van de crm-oplossing met jullie eigen team, ondersteunen wij dat graag. We bieden uitgebreide trainingen en begeleiding, zodat jullie collega's vertrouwd raken met het systeem en zelfstandig kunnen werken. We staan altijd klaar om ondersteuning te bieden wanneer dat nodig is, zodat jullie het beste uit jullie crm-systeem kunnen halen.

Roadmap


Wij begrijpen dat een effectieve crm-strategie verder gaat dan alleen de software. Daarom bieden we een uitgebreide analyse van jullie organisatie en bedrijfsprocessen. Onze experts onderzoeken jullie huidige werkwijzen en identificeren gebieden waar Dynamics 365 kan worden geïntegreerd om de bedrijfsprestaties te optimaliseren. We bieden advies en begeleiding bij het implementeren van verbeteringen, zodat jullie een naadloze en efficiënte werkomgeving kunnen creëren.

Meer weten?


Wil jij direct advies over hoe je jouw Course Management voor jouw onderwijsorganisatie in kunt zetten? Neem dan contact met ons op! 

Contact