Speciaal voor commerciële opleiders

Course Management


Ontdek onze geavanceerde crm-oplossing voor cursusmanagement, speciaal ontwikkeld voor commerciële opleidingsinstituten. Met onze gebruiksvriendelijke software kunnen instituten moeiteloos hun cursusaanbod beheren, inschrijvingen beheren en deelnemersgegevens bijhouden. Vereenvoudig je administratieve taken, verbeter de communicatie met de studenten en stroomlijn het cursusbeheer voor een efficiënter en succesvoller opleidingsproces.

Verzorg trainingen en cursussen voor de professional
Communiceer met deelnemers
Handel je financiën op een geïntegreerde manier af

Benieuwd hoe anderen deze oplossing ervaren?

 

In deze klantcase neemt Nadia van Nonons je mee in haar keuze voor de Course Management oplossing van BEND. Je ontdekt hoe deze oplossing Nonons helpt met het automatiseren van complexe en grote brokken cursusdata. 

Klantcase Course Management bij Nonons | BEND CRM

In deze klantcase neemt Nadia van Nonons je mee in haar keuze voor de Course Management oplossing van BEND. Je ontdekt hoe deze oplossing Nonons helpt met het automatiseren van complexe en grote brokken cursusdata. Meer weten over de crm-oplossingen van BEND voor het onderwijs? Bekijk onze website!
De oplossing

Voor cursusaanbieders


Als commerciële opleider heb je te maken met vele verschillende datastromen en informatiebronnen rondom de organisatie van trainingen en cursussen. Om deze stromen zo optimaal en efficiënt mogelijk in te zetten maak je gebruik van Course Management. 

Of je nu inschrijvingen wilt verwerken, wilt communiceren met deelnemers of op zoek bent naar een geïntegreerde e-mailing tool, Course Management is de oplossing. Deze crm-oplossing is erop gericht om organisatoren van professionele opleidingen en cursussen te ondersteunen op het gebied van marketing, operations, sales en finance. 

Wij passen de software altijd op jouw persoonlijke wensen aan. Vraag een demo aan om te ontdekken hoe deze oplossing werkt. 

Een overzicht van kenmerken


Voor wie werken we?


Blijf op de hoogte

Ontvang maximaal 6x per jaar relevant nieuws, ontwikkelingen en praktijkvoorbeelden van onderwijsinstellingen die succesvol gebruik maken van Course Management.

Course Management

Toepassing in de praktijk


De vraag waarmee NHL Stenden bij ons kwam, was tweeledig: help ons bij het onder controle krijgen van de financiële stromen rondom het niet-bekostigd onderwijs en het universeel en gestandaardiseerd organiseren van ons niet-bekostigd onderwijs. Onder het niet-bekostigd onderwijs vallen verschillende cursussen en leergangen, en de administratie verliep verschillend per academie binnen NHL Stenden. Lees in deze klantcase hoe we NHL Stenden geholpen hebben meer structuur te krijgen door Course Management te implementeren. 

Meer informatie?

Lees alles wat je wilt weten in onze blogs!


Meer weten?


Wil jij direct advies over hoe je zoveel mogelijk uit je cursusbeheer kunt halen? Neem dan contact met ons op!