Voor elke organisatie

Relatiebeheer


Relatiebeheer is de hoeksteen van elke succesvolle organisatie. Het gaat niet alleen om het binnenhalen van nieuwe klanten, maar ook om het koesteren van bestaande relaties en het opbouwen van vertrouwen en loyaliteit. Onze CRM-oplossing stelt organisaties in staat om elke interactie met hun klanten en stakeholders te optimaliseren, vanaf het eerste contact tot en met de after-sales service. Lees verder om te ontdekken hoe de relatiebeheer crm-oplossing van BEND jouw organisatie verder kan helpen groeien. 

Centraal vastleggen van diverse type relaties
Het classificeren van relaties
Strategisch relatiebeheer

Belangrijkste kenmerken Relatiebeheer


Alle relevante informatie op een plek

Met de relatiebeheer tool van BEND kun je alle relevante informatie van je klanten en stakeholders centraal beheren en organiseren. Of het nu gaat om contactgegevens, eerdere interacties, aankoopgeschiedenis of specifieke voorkeuren, ons crm-systeem zorgt ervoor dat je altijd over de juiste gegevens beschikt om gepersonaliseerde en doelgerichte communicatie mogelijk te maken.

Bovendien biedt BEND geavanceerde analysemogelijkheden waarmee je waardevolle inzichten kunt verkrijgen over je klantenbestand. Hierdoor kun je trends identificeren, klantgedrag voorspellen en strategische beslissingen nemen om de groei en het succes van je organisatie te stimuleren.

Of je nu een klein bedrijf, een non-profitorganisatie of een multinational bent, relatiebeheer is essentieel voor jouw succes. Neem vandaag nog contact met ons op en ervaar de kracht van relatiebeheer.

Voor wie werken we?


Relatiebeheer

Toepassing in de praktijk


Deltion College is een groot regionaal opleidingscentrum in Nederland, met duizenden studenten en een breed scala aan opleidingen. Ze stonden voor de uitdaging om het beheer van hun relaties met studenten, docenten en andere stakeholders te verbeteren. BEND bood de oplossing.

Met de relatiebeheer crm-oplossing van BEND kon Deltion College al hun contactgegevens, interacties en specifieke voorkeuren centraal beheren. Dit stelde hen in staat om gepersonaliseerde communicatie te verzenden, afgestemd op de behoeften en interesses van elke individuele stakeholder. Lees de hele klantcase om te ontdekken hoe Deltion College hun relatiebeheerproces heeft geoptimaliseerd. 

Benieuwd hoe wij samenwerken?


Met meer dan 20 jaar ervaring op het gebied van crm-oplossingen in verschillende branches zijn wij de ideale gesprekspartner voor jouw probleem. Of je nu op zoek bent naar een standaardoplossing of een op maat gemaakte combinatie van oplossingen, je vindt het bij BEND. Wij bieden onze klanten de flexibiliteit om op verschillende manieren met ons samen te werken, afhankelijk van hun behoeften en voorkeuren. 

Implementatie


Als je op zoek bent naar een vlotte en probleemloze implementatie van je crm-oplossing, kun je vertrouwen op ons ervaren team. Onze consultants zorgen voor de volledige implementatie van de crm-software, inclusief aanpassingen aan jullie specifieke bedrijfsbehoeften. Jullie kunnen je richten op je kernactiviteiten, terwijl wij de technische aspecten voor onze rekening nemen.

Beheer


Beheer met je eigen collega's. Wij geloven in partnerschap en empowerment. Als jullie de voorkeur geven aan het beheren van de crm-oplossing met jullie eigen team, ondersteunen wij dat graag. We bieden uitgebreide trainingen en begeleiding, zodat jullie collega's vertrouwd raken met het systeem en zelfstandig kunnen werken. We staan altijd klaar om ondersteuning te bieden wanneer dat nodig is, zodat jullie het beste uit jullie crm-systeem kunnen halen.

Roadmap


Wij begrijpen dat een effectieve crm-strategie verder gaat dan alleen de software. Daarom bieden we een uitgebreide analyse van jullie organisatie en bedrijfsprocessen. Onze experts onderzoeken jullie huidige werkwijzen en identificeren gebieden waar Dynamics 365 kan worden geïntegreerd om de bedrijfsprestaties te optimaliseren. We bieden advies en begeleiding bij het implementeren van verbeteringen, zodat jullie een naadloze en efficiënte werkomgeving kunnen creëren.

Meer weten?


Wil jij direct advies over hoe je jouw relatiebeheer kunt optimaliseren? Neem dan contact met ons op! 

Contact