Voor elke organisatie

Marketing


Bij BEND begrijpen we de kracht van effectieve marketing bij het opbouwen van sterke klantrelaties. Of je nou een onderwijsinstelling bent die studenten wil werven of een organisatie op zoek naar nieuwe klanten, marketing is hoe dan ook onmisbaar in je activiteiten. 
Daarom bieden we een geavanceerde crm-oplossing die specifiek is ontworpen om marketinginspanningen te optimaliseren. Onze crm-oplossing is gebaseerd op de modules van Microsoft Dynamics for Marketing, waardoor organisaties kunnen profiteren van een robuuste en veelzijdige marketingtoolkit.

Engagement met je doelgroep
Ondersteuning door de hele Customer Journey
Opbouwen van een centraal marketingprofiel

Belangrijkste kenmerken Marketing


Marketingactiviteiten optimaliseren

Met de marketingoplossing van BEND kunnen organisaties hun marketingactiviteiten naadloos integreren met hun crm-strategie. Door gebruik te maken van de modules van Microsoft Dynamics for Marketing, wordt het mogelijk om gerichte campagnes op te zetten, leads te genereren, klantinteracties te volgen en marketingresultaten te analyseren.

Met behulp van onze marketing crm-oplossing worden marketinginspanningen nauwkeurig afgestemd op de behoeften en voorkeuren van je doelgroepen. Van het beheren van e-mailcampagnes tot het creëren van gepersonaliseerde content en het volgen van marketinganalytics, BEND biedt de tools en functionaliteiten die nodig zijn om marketinginspanningen te optimaliseren en succesvolle resultaten te behalen.

Of je nu een klein bedrijf, een middelgroot bedrijf of een multinational bent, onze marketing crm-oplossing biedt een schaalbare en flexibele oplossing die aansluit bij jouw behoeften. Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek de mogelijkheden van marketing als crm-oplossing. 

Features binnen Marketing


  • Het uitvoeren van subscription management
  • Segmenteren van je doelgroep
  • Het beheren van je leads
  • E-mails opstellen en versturen
  • Het managen van campagnes
  • Integreren van formulieren op de website
  • Afhandelen van online aanvragen
  • Aanwezig zijn gedurende de gehele Customer Journey
  • Het scoren van leads

Zij gingen je voor


Benieuwd hoe wij samenwerken?


Met meer dan 20 jaar ervaring op het gebied van crm-oplossingen in verschillende branches zijn wij de ideale gesprekspartner voor jouw probleem. Of je nu op zoek bent naar een standaardoplossing of een op maat gemaakte combinatie van oplossingen, je vindt het bij BEND. Wij bieden onze klanten de flexibiliteit om op verschillende manieren met ons samen te werken, afhankelijk van hun behoeften en voorkeuren. 

Implementatie


Als je op zoek bent naar een vlotte en probleemloze implementatie van je crm-oplossing, kun je vertrouwen op ons ervaren team. Onze consultants zorgen voor de volledige implementatie van de crm-software, inclusief aanpassingen aan jullie specifieke bedrijfsbehoeften. Jullie kunnen je richten op je kernactiviteiten, terwijl wij de technische aspecten voor onze rekening nemen.

Beheer


Beheer met je eigen collega's. Wij geloven in partnerschap en empowerment. Als jullie de voorkeur geven aan het beheren van de crm-oplossing met jullie eigen team, ondersteunen wij dat graag. We bieden uitgebreide trainingen en begeleiding, zodat jullie collega's vertrouwd raken met het systeem en zelfstandig kunnen werken. We staan altijd klaar om ondersteuning te bieden wanneer dat nodig is, zodat jullie het beste uit jullie crm-systeem kunnen halen.

Roadmap


Wij begrijpen dat een effectieve crm-strategie verder gaat dan alleen de software. Daarom bieden we een uitgebreide analyse van jullie organisatie en bedrijfsprocessen. Onze experts onderzoeken jullie huidige werkwijzen en identificeren gebieden waar Dynamics 365 kan worden geïntegreerd om de bedrijfsprestaties te optimaliseren. We bieden advies en begeleiding bij het implementeren van verbeteringen, zodat jullie een naadloze en efficiënte werkomgeving kunnen creëren.

Meer weten?


Wil jij direct advies over hoe je jouw marketingactiviteiten efficiënter kunt inrichten? Neem dan contact met ons op! 

Contact