Voor elke organisatie

Sales


Bij BEND begrijpen we dat sales de levensader is van elke organisatie. Daarom bieden we een geavanceerde crm-oplossing, de BEND Sales App, die specifiek is ontworpen om salesactiviteiten te optimaliseren en jouw organisatie te helpen groeien. De BEND Sales App, gebaseerd op Microsoft Dynamics 365 CRM en PowerApps, biedt een breed scala aan functionaliteiten om jouw salesproces te stroomlijnen en de productiviteit van je verkoopteams te verhogen. Lees hieronder wat de belangrijkste kenmerken van deze app zijn. 

Leadmanagement
Klantwaarde typering
Inzichten in de Salesfunnel

Belangrijkste kenmerken Sales


Salesprocessen stroomlijnen

Met de BEND Sales App kun je moeiteloos leads beheren, deals volgen en klantinteracties vastleggen. Dankzij de integratie met Microsoft PowerApps kun je ook mobiel werken, waar je ook bent, en heb je altijd toegang tot belangrijke klantgegevens en salesinformatie.

Daarnaast biedt de BEND Sales App geavanceerde mogelijkheden voor het beheren van offertes en het bijhouden van verkoopkansen. Met ingebouwde analytics en rapportages kun je eenvoudig de voortgang van je salesactiviteiten volgen en strategische beslissingen nemen om je verkoopresultaten te verbeteren.

BEND gaat echter verder dan alleen sales. Naast de BEND Sales App bieden wij ook een breed scala aan andere bedrijfstoepassingen. Dit maakt de oplossing van BEND tot een complete en geïntegreerde oplossing die jouw organisatie ondersteunt op alle fronten.

Ontdek hoe je jouw salesinspanningen naar een hoger niveau kunt tillen met de BEND Sales App. Neem vandaag nog contact met ons op en laat ons jouw organisatie helpen groeien.

Features binnen Sales


  • Aan de slag met leadmanagement
  • Vastleggen en kwalificeren van opportunities
  • Ondersteuning van procesflows
  • Inzichten in de Salesfunnel
  • Opbouwen van een dossier
  • Het in kaart brengen van de DMU
  • Klantwaarde typering

Voor wie werken we?


Microsoft Power Apps via

BEND Apps


Naast BEND crm-oplossingen biedt BEND ook Plug & Play Enterprise Power Apps aan. Een onderdeel daarvan is de BEND SalesApp. Met de BEND SalesApp haal je de perfecte fundering voor je salesproces in huis. Klik op de knop hieronder om naar BEND Apps te gaan en meer over de SalesApp te leren. 

Benieuwd hoe wij samenwerken?


Met meer dan 20 jaar ervaring op het gebied van crm-oplossingen in verschillende branches zijn wij de ideale gesprekspartner voor jouw probleem. Of je nu op zoek bent naar een standaardoplossing of een op maat gemaakte combinatie van oplossingen, je vindt het bij BEND. Wij bieden onze klanten de flexibiliteit om op verschillende manieren met ons samen te werken, afhankelijk van hun behoeften en voorkeuren. 

Implementatie


Als je op zoek bent naar een vlotte en probleemloze implementatie van je crm-oplossing, kun je vertrouwen op ons ervaren team. Onze consultants zorgen voor de volledige implementatie van de crm-software, inclusief aanpassingen aan jullie specifieke bedrijfsbehoeften. Jullie kunnen je richten op je kernactiviteiten, terwijl wij de technische aspecten voor onze rekening nemen.

Beheer


Beheer met je eigen collega's. Wij geloven in partnerschap en empowerment. Als jullie de voorkeur geven aan het beheren van de crm-oplossing met jullie eigen team, ondersteunen wij dat graag. We bieden uitgebreide trainingen en begeleiding, zodat jullie collega's vertrouwd raken met het systeem en zelfstandig kunnen werken. We staan altijd klaar om ondersteuning te bieden wanneer dat nodig is, zodat jullie het beste uit jullie crm-systeem kunnen halen.

Roadmap


Wij begrijpen dat een effectieve crm-strategie verder gaat dan alleen de software. Daarom bieden we een uitgebreide analyse van jullie organisatie en bedrijfsprocessen. Onze experts onderzoeken jullie huidige werkwijzen en identificeren gebieden waar Dynamics 365 kan worden geïntegreerd om de bedrijfsprestaties te optimaliseren. We bieden advies en begeleiding bij het implementeren van verbeteringen, zodat jullie een naadloze en efficiënte werkomgeving kunnen creëren.

Meer weten?


Wil jij direct advies over hoe je jouw salesinspanningen naar een hoger niveau kunt tillen? Neem dan contact met ons op! 

Contact