CRM-oplossingen voor

Het regulier onderwijs


Met de huidige trend van flexibilisering in het onderwijs sta je als onderwijsinstelling voor een grote uitdaging. Je wilt wel flexibiliteit bieden aan al je doelgroepen, maar hebt niet de juiste tools om dit in te richten. In contact komen en blijven met studenten en oud-studenten is bijvoorbeeld een lastige klus. Of je hebt uitdagingen op het gebied van werving of het beheren van je relaties met het werkveld. Het werken met allerlei verschillende complexe ICT-oplossingen is daarbij sowieso niet meer van deze tijd.

Ondersteuning voor elk proces


Wat je in het onderwijs nodig hebt, is een integrale en gebruiksvriendelijke crm-oplossing. Een oplossing die de vier pijlers van instroom, doorstroom, werkveld en uitstroom ondersteunt en ze bovendien met elkaar in verbinding brengt. Van open dag tot stage, van onderzoek tot een leven lang leren: je wilt een oplossing waarmee je de basis nu goed neerzet, en van waaruit je nog jarenlang verder kunt werken en ontwikkelen. En natuurlijk kies je nu voor een ICT-oplossing die naadloos te integreren is met alle andere noodzakelijke software.

Dynamics 365: oplossingen op maat voor het onderwijs


BEND CRM is gespecialiseerd in de implementatie, integratie en optimalisatie van Microsoft Dynamics 365 voor het onderwijs. Waar Dynamics 365 op zichzelf al een uitstekende basis biedt, hebben wij het pakket beter op maat gemaakt voor gebruik in het onderwijs. Op basis van onze jarenlange ervaring in het onderwijsveld hebben we verschillende modules ontwikkeld die specifieke uitdagingen aanpakken. Hierdoor krijg je grip op alle mogelijke relaties die jouw onderwijsinstelling met studenten heeft. Van instroom en doorstroom, tot contact met het werkveld en uitstroom: met Dynamics 365 voor het onderwijs beheer je alles op een centrale plek, in perfecte harmonie met de rest van je IT-landschap.
  • Verschillende modules
  • Instroom, doorstroom en uitstroom studenten
  • Beheren op een centrale plek

Diensten voor het regulier onderwijs


Bij BEND CRM kunnen we je op allerlei manieren helpen met Dynamics 365. Afhankelijk van je uitdaging en situatie, beginnen we met een van onderstaande diensten. Daarna kunnen we op basis van je wensen bespreken of we doorgaan met een volgende dienst.

Implementatie


In veel gevallen komen onderwijsinstellingen bij ons met een specifieke uitdaging. Een
uitdaging die natuurlijk door Dynamics 365 opgelost kan worden, dus gaan we daar eerst
mee aan de slag. We zorgen bovendien niet alleen voor de technische implementatie, maar leiden ook de toekomstige beheerders en gebruikers op.

Beheer


Dynamics 365 beheren, dat doe je zo snel mogelijk zelf. We zien geen meerwaarde in
eindeloze consultancytrajecten, dus richten we samen een beheerorganisatie in. Jouw
medewerkers werken daarin nauw samen met onze supportafdeling, zodat we zo snel
mogelijk overbodig zijn.

Roadmap


Zodra we onze oplossing voor je uitdaging hebben overgedragen, kan ons werk erop zitten. Maar meestal is dat niet het geval: onze ervaring leert dat onderwijsinstellingen na een eerste implementatie nog veel meer mogelijkheden zien. Daarom maken we graag een roadmap, waarin we laten zien welke processen op welke manier door Dynamics ondersteund kunnen worden. Dit kunnen we ook wegzetten in de tijd, om van hieruit weer een implementatietraject op te starten.

Commerciƫle onderwijsinstelling?


Ook voor commerciële en niet-bekostigde onderwijsinstellingen bieden wij crm-oplossingen op maat aan. Klik hier om deze pagina vol informatie te bezoeken. 

Meer informatie