CRM-oplossingen voor

Commercieel en niet-bekostigd onderwijs


Is jouw organisatie actief in de wereld van commercieel of niet-bekostigd onderwijs? Dan ben je, net als elk ander bedrijf, afhankelijk van klanten. Helaas is het een grote uitdaging om die klanten te bereiken, te overtuigen en het maatwerk-onderwijs te bieden dat ze zoeken. Om je werk makkelijker te maken en je organisatie succesvoller, heb je een integrale oplossing nodig. Een gebruiksvriendelijk pakket waarmee je de hele cyclus in je commerciële instelling ondersteunt, van marketing tot facturatie. En laat dat nou precies onze specialisatie zijn! 

Course Management in Dynamics 365

Dé integrale oplossing voor commerciële opleidingsinstituten


Met de ontwikkeling van Course Management op basis van Dynamics 365 is er nu een geoptimaliseerde oplossing voor commercieel en niet-bekostigd onderwijs. Dankzij de door ons ontwikkelde module kun je alle relevante stappen die je met en voor je klanten moet zetten, daadwerkelijk doorlopen. Hoewel het geen totaaloplossing is, zorgen de uitgebreide integratiemogelijkheden er wel voor dat alle processen naadloos op elkaar afgestemd kunnen worden. Zo krijg je een centraal beeld van je klanten en hoef je je niet langer door een versnipperd ICT-landschap te worstelen.
  • Alle processen naadloos op elkaar afgestemd
  • Centraal beeld van je klanten
  • Perfecte integratie met je bestaande ICT
  • Gebruiksvriendelijk pakket

Diensten voor commercieel en niet-bekostigd onderwijs


Dankzij onze ruime ervaring kunnen we voor elke commerciële en niet-bekostigde
onderwijsinstelling een oplossing op maat verzorgen. Dat doen we op basis van
verschillende diensten. Zo hebben we altijd een startpunt dat past bij jouw situatie, van
waaruit we daarna eventueel verder kunnen ontwikkelen.

Implementatie


Als implementatiepartner hebben we al veel onderwijsinstellingen geholpen met de implementatie van Dynamics 365. Met welke specifieke uitdaging je ook bij ons komt, er is
altijd een vakkundige oplossing beschikbaar. We zorgen daarbij niet alleen voor de technische kant van de implementatie, maar zorgen ook dat toekomstige beheerders en gebruikers weten wat er van ze verwacht wordt.

Beheer


Het beheren van Dynamics is iets wat we zo snel mogelijk aan je willen overdragen. Niet omdat we het vervelend vinden, maar wel omdat we geen partij zijn die eindeloos consultancyuren wil factureren. We richten samen een beheerorganisatie in, dragen over
wanneer dat kan en werken daarna graag verder aan de ontwikkeling van Dynamics 365, onze modules en jouw verdere wensen.

Roadmap


Ben je met de oplossing voor jouw uitdaging helemaal tevreden, dan spelen we alleen nog een rol op de achtergrond, bijvoorbeeld bij vragen. Maar de kans is groot dat je al snel meer mogelijkheden ziet voor Dynamics 365 in je organisatie. In een roadmap laten we graag zien welke processen op welke manier met Dynamics 365 verbeterd kunnen worden. Eventueel zetten we dit weg in de tijd en starten we een volgend implementatietraject.

Meer weten?


Wil je meer weten over de oplossingen die Dynamics 365 te bieden heeft voor jouw commerciële of niet-bekostigde onderwijsinstelling? 
Neem contact met ons op!