Whitepaper: Uw cursisten in kaart met Microsoft Dynamics CRM

WP-opleidingssoftware

Als opleider heeft u baat bij het eenvoudig en centraal beheren van uw cursisten, klantcontacten, en contact met potentiële cursisten. U bent hiermee bijvoorbeeld in staat om in een oogopslag te zien welke cursisten op dit moment actief zijn, of snel inzichtelijk maken wie welke cursus of opleiding hebben afgerond en al een tijdje geen cursus meer hebben gevolgd.

Deze laatste informatie kan belangrijke gegevens bevatten waarmee u meer uit marketing- en salesactiviteiten kunt halen en de potentie kunt benutten van de gegevens die u al in huis hebt. Het goed in kaart brengen en houden van uw cursisteninformatie is daarom ook van groot belang.

In dit whitepaper laten we zien waarom het vastleggen van gegevens zo belangrijk is en op welke manier u de gegevens bijvoorbeeld kunt gebruiken in uw marketing strategie. Maar ook hoe u deze gegevens kunt gebruiken in het maken van een goede cursusplanning. Tot slot lichten we een aantal tools toe die wij (uit ervaring) specifiek voor opleiders hebben ontwikkeld als toevoeging aan Microsoft Dynamics CRM.

We bespreken:

  • Basis: vastleggen van gegevens
  • De cursist bepaalt
  • Marketing
  • Planning
  • Tools

Download het whitepaper