• CRM blogs & nieuws

  Wij houden u op de hoogte.

Tijdelijk, vast of op afroep Microsoft Dynamics 365 expertise nodig?

BEND biedt flexibele ondersteuning en kennis van Microsoft Dynamics 365

Als organisatie maakt u al gebruik van Microsoft Dynamics 365 ter ondersteuning van uw dagelijkse crm-werkzaamheden. Want, of het nu gaat om sales, marketing, projectadministratie of serviceprocessen, Microsoft Dynamics 365 biedt geavanceerde software om uw organisatie beter te laten presteren en relaties te ontwikkelen met authentieke en persoonlijke betrokkenheid.

BEND is de afgelopen jaren uitgegroeid tot een dedicated leverancier en gecertificeerd implementatiepartner van Microsoft Dynamics 365. Niet alleen verzorgen wij een zorgeloze implementatie van Microsoft Dynamics 365, maar ook voor de juiste gebruikersadoptie.

Na de implementatie ondersteunen wij vaak in het beheer en de verdere inbedding van de diverse Dynamics-functionaliteiten binnen een organisatie. Als specialist bieden wij een ervaren groep met Microsoft Dynamics-consultants die u kunnen ondersteunen bij:

 • de begeleiding van upgrades naar nieuwe versies van Dynamics 
 • de ondersteuning van gebruikers bij het dagelijks gebruik
 • de ondersteuning van de beheerorganisatie in de vorm van 2e lijn support
 • de doorontwikkeling van Microsoft Dynamics 365 zoals:
  • toepassen van nieuwe functionaliteiten
  • verdere inbedding binnen de organisatie     
 • het geven van een second opinion op de bestaande inrichting

Expertise as a service
BEND beschikt over een ervaren team aan Microsoft Dynamics-specialisten die tijdelijk of via een vast rol uw organisatie kan ondersteunen op alle gebieden van Microsoft Dynamics 365. Dit kan op afroep, op basis van een Service Level Agreement (SLA) of op basis van detachering. Met onze ‘expertise as a service’ bepaalt u zelf welke en hoeveel ondersteuning u nodig heeft.

Wilt u meer weten over de wijze waarop wij uw organisatie kunnen helpen om meer uit Microsoft Dynamics 365 te halen? Neem dan vandaag nog contact op met Bert Doedens