• CRM blogs & nieuws

    Wij houden u op de hoogte.

Sprinten met Kompas Veiligheidsgroep: samen naar een nieuw systeem

Kompas Veiligheidsgroep leidt jaarlijks bijna 50.000 mensen op tot bedrijfshulpverlener. Daarnaast bieden ze een groot aantal andere cursussen aan en verkopen ze veiligheidsproducten in hun webshop.  

Om hun gewenste groei te ondersteunen, hebben ze een nieuwe ERP- en CRM-systeem nodig. Na een grondig aanbestedingstraject kwam BEND als beste uit de bus. We zijn erg trots dat we samen met Kompas een nieuw systeem op basis van Microsoft Dynamics 365 gaan ontwikkelen. 

Een belangrijke reden dat Kompas voor BEND heeft gekozen, zit ‘m in onze uitgebreide ervaring in de onderwijswereld. Dankzij deze ervaring en de specifieke producten die we voor deze sector al hebben ontwikkeld, hebben we Kompas in de aanbesteding kunnen laten zien dat we de beste partner zijn. 

Het huidige systeem dat Kompas kon helaas niet voorzien in de behoefte om te sturen op data. Dat is in Dynamics 365 wel anders. Ook onze voorgestelde manier van werken, waarin we het werk in een aantal sprints onderverdelen, sprak Kompas erg aan.  

Kijk mee in het nieuwe systeem 

Om je mee te nemen in de ontwikkeling van zo’n nieuw softwaresysteem, gaan we de komende tijd elke maand een artikel publiceren. In dit artikel kijken we vooruit naar de komende sprint en blikken we terug op de vorige sprint. We kijken wat er goed ging, wat er beter kon en houden je op de hoogte van de algemene voortgang. Daarin komen zowel onze eigen projectleider als die van Kompas aan het woord, zodat je een duidelijk beeld krijgt. Zo krijg je een uniek kijkje in de keuken en zie je van dichtbij wat er allemaal komt kijken bij de ontwikkeling van dit nieuwe systeem. 

Beschikbare blogs uit de reeks

Sprint 1: Dynamics 365 voor Kompas Veiligheidsgroep: op naar sprint 1!
Sprint 2: Groen licht voor het project!