Toepassingen BEND

Microsoft Dynamics 365 is een pakket met ontzettende veel mogelijkheden, die continu worden doorontwikkeld. Op basis van onze jarenlange ervaring hebben we een aantal templates ontwikkeld die het werken met Dynamics 365 nog prettiger en efficiënter maken. Dankzij deze templates kun je als gebruiker razendsnel profiteren van specifieke toepassingen. Bekijk onze oplossingen voor het mkb, het onderwijs en non-profit-sector.


Oplossingen voor het mkb

Een goed CRM-systeem is onmisbaar als je meer rendement uit relatiebeheer, verkoop en marketingprocessen wilt halen. Het traditionele implementatieproces is daarin helaas vaak een langdurig traject. Eerst moeten de behoeftes geïnventariseerd worden en de processen uitgewerkt, en daarna moet de software nog op maat ingericht worden.

Daarom hebben we een kant-en-klaar product waarmee je direct aan de slag kan met een CRM: CRM2GO[1] . Ook bieden we trajecten op maat aan, waarbij de implementatie dankzij onze templates een stuk sneller verloopt dan bij een traditionele implementatie.

Bekijk oplossingen voor het mkb


Oplossingen voor het onderwijs

Binnen jouw opleidingsinstituut draait alles om de (toekomstige) cursist. De kans is groot dat iedereen binnen je organisatie contact heeft met cursisten: van accountmanager tot marketingmedewerker en van planner tot het secretariaat.

We bedienen met onze oplossingen zowel commerciële opleidingsinstituten als ROC’s, hbo’s en universiteiten.

Zo heeft BEND een specifieke module ontwikkeld voor opleidingsinstituten: BEND Event. Dit product ondersteunt alle processen van het opleidingsinstituut en integreert de website met CRM.

Bekijk oplossingen voor het onderwijs


Oplossingen voor de non-profit-sector

Bij non-profit-instellingen wordt informatie over klanten en projecten vaak in persoonlijke dossiers, systemen of mappen vastgelegd. Dit maakt het lastig om gegevens te delen met collega’s. Met Microsoft Dynamics 365 is het mogelijk om vanuit een centrale plek proactief contact te zoeken met je relaties. Uiteraard worden de eisen die de AVG stelt daarbij ondersteund.

Bekijk oplossingen voor de non-profit-sector