• Microsoft Dynamics 365

    Centraal opslaan en beheren van relatiegegevens


  • Bottom-slider1 salesBEND is leverancier en gecertificeerd
    implementatiepartner van Microsoft Dynamics 365.

    De basis van Microsoft Dynamics 365 is het centraal opslaan en beheren van relatiegegevens, klantcontacten. Daarnaast zijn er specifieke functies ter ondersteuning van processen op het gebied van marketing, verkoop en services. Wij helpen u met het (technisch) beschikbaar stellen van een CRM omgeving, implementatie en training van gebruikers.

Standaard CRM Functies afgestemd op de gebruiker, afdeling of branche

Voor iedere medewerker of afdeling binnen uw organisatie zijn specifieke functionaliteiten beschikbaar ter ondersteuning van de dagelijkse werkzaamheden.

Verkoop

Met Microsoft Dynamics 365 heeft u meer grip op het verkoopproces. Voorzie de verkoopafdeling van de juiste gereedschappen om effectiever te zijn in het commerciële vak.

Klantenservice

Sta overal voor uw klanten klaar en uw klanten blijven u trouw. Bewaak eenvoudig de afhandeling van de vragen en laat de Knowledgebase binnen Microsoft Dynamics 365 voor u werken.

Marketing

Campagnemanagement, meet conversies, eenvoudig selecties maken. Met de marketingfuncties van Microsoft Dynamics 365 maakt u uw marketing slimmer in de benadering van (potentiële) klanten.

Social

Integreer uw social media met uw crm strategie. Microsoft Dynamics 365 zorgt voor de juiste integratie om dit mogelijk te maken. Geef uw medewerkers sociale inzichten.

Modules BEND binnen de standaarden van Microsoft CRM

Door onze ruime implementatie ervaring in diverse branches hebben wij tal van extra functies op de standaarden van Microsoft Dynamics 365 ontwikkeld. Dit betreft kleine aanpassingen die voor iedere gebruiker van toegevoegde waarde zijn of complete modules, die afgestemd zijn op een branche, afdeling of bepaalde functie van een gebruiker.