Over Microsoft Dynamics 365

BEND ondersteunt organisaties bij de implementatie van Microsoft Dynamics 365. Maar wat is Microsoft Dynamics 365 eigenlijk?

De basis van het pakket, dat eerder Microsoft Dynamics CRM heette, is het centraal opslaan en beheren van de gegevens van relaties en klanten. Daarnaast is de software uitgebreid met functies die je bedrijfsprocessen op het gebied van marketing, verkoop en services optimaliseren.

Unieke eigenschappen

Het CRM-platform Dynamics 365 draait in de cloud. Dat betekent dat je er altijd en overal mee kunt werken, als je maar een internetverbinding hebt. Het pakket zelf is eenvoudig schaalbaar en heel flexibel. Je voegt eenvoudig functionaliteiten toe in de vorm van apps, die je net zo makkelijk weer verwijdert. Hoewel het platform goed kunt personaliseren, gaat dit nooit ten koste van het gebruiksgemak.

Veel bedrijven hebben enorme hoeveelheden data, maar helaas doen ze daar te weinig mee. Met Dynamics 365 zorg je ervoor dat die data samenkomt met mensen en processen. Zo krijgt je inzicht in de gegevens en ontstaan er kansen voor jouw bedrijf.

Ook voor marketing en verkoop

De CRM-module binnen Microsoft Dynamics 365 heet Dynamics CRM. Deze module helpt je bij het stroomlijnen van je verkoopprocessen, geeft inzicht in de effectiviteit van je  marketingactiviteiten en optimaliseert de dienstverlening aan je klanten. Alle gegevens die je nodig hebt, staan overzichtelijk bij elkaar in dezelfde module. Zo krijg je waardevolle inzichten die je anders eenvoudig over het hoofd had gezien.

Compleet pakket, altijd en overal beschikbaar

Microsoft Dynamics 365 is een totaaloplossing. Je kunt zelf aangeven welke modules je nodig hebt en welke niet. Daarnaast draait het pakket in de cloud, wat ervoor zorgt dat je alleen een internetverbinding nodig hebt om ermee te werken. En het zorgt ervoor dat je niet hoeft na te denken over voldoende computerkracht om alles goed te laten draaien.

 

Oplossingen Dynamics 365

Kom meer te weten over standaard out-of-the-box oplossingen van Microsoft Dynamics 365

Licenties

Kom meer te weten over de verschillende licentiemodellen van Dynamics 365

Toepassingen BEND

Kom meer te weten over de unieke brancheoplossingen die BEND ontwikkeld heeft