• Over BEND CRM

  • Over BEND CRM

    Nuchter, flexibel, ervaren en met plezier


Over BEND

Na jaren samen te hebben gewerkt met het implementeren van diverse CRM-systemen in uiteenlopende branches bij verschillende opdrachtgevers kwamen Bert Doedens en Marc Borker in 2007 in aanraking met Microsoft Dynamics 4.0. De eerdere versies van deze applicatie stonden nog in de kinderschoenen maar versie 4.0 bracht teweeg dat Microsoft met enorme sprongen voorwaarts zijn entree maakte in CRM-land.

We zagen dat Microsoft een concept aan het ontwikkelen was waarbij het mogelijk is om binnen de standaarden van de applicatie CRM-processen onder te brengen. Deze trend zette zich in de daaropvolgende jaren door tot en met de hedendaagse versie Dynamics 365.

Een ander belangrijk aspect van Microsoft Dynamics is de integratie met andere Microsoft-producten zoals de kantoorapplicaties als Outlook, Word, Excel. Met de entree van Office 365, waarbij Dynamics 365 onderdeel vanuit maakt, zien we dit naadloos terugkomen. Deze integratie en herkenning bij gebruikers zorgt voor een verhoogde adoptie bij de eindgebruikers.

Bovenstaande zorgde ervoor dat voorjaar 2009 BEND werd opgericht. Met als doel: het implementeren van Microsoft Dynamics 365 om klantprocessen vanuit sales, service en marketing te borgen in ondersteunende software.

De ervaringen vanuit onze doelgroepen onderwijs, overheid en het MKB namen we mee en resulteerde in een filosofie en templates die we hedendaags nog altijd succesvol inzetten bij onze opdrachtgevers.

Verstand van zaken

Met een ervaren en enthousiast team implementeren wij Dynamics 365 voor onze opdrachtgevers. We maken hierbij een optimale mix van de mogelijkheden die Dynamics 365 biedt in combinatie met onze toepassingen voor de doelgroep.

To the point

In onze dienstverlening leggen wij de nadruk op een werkwijze die ‘to the point’ is, vandaar de symbolische punt in ons logo. Met een duidelijke en praktijkgerichte focus houden wij ons aan gemaakte afspraken en vastgestelde doelstellingen. Deze ‘to the point’ benadering laten we tot uiting komen in onze methodiek BEND Experience, waar we altijd gericht zijn op het eindresultaat.

Samen met onze opdrachtgevers

Microsoft Dynamics 365 implementeren doe we niet alleen. Nee, dat doen we samen met onze opdrachtgevers. Natuurlijk zijn wij experts en nemen we vele ervaringen mee, maar de ervaring en visie vanuit onze opdrachtgevers is net zo belangrijk. Daarom werken we ‘samen’. Dat is uiteraard makkelijk gezegd, maar door gezamenlijk software te implementeren ontstaat focus op optimaal resultaat, toewijding van de betrokkenen, verhoogde adoptie en partnership voor vele jaren.

Plezier en passie

Onze professionals hebben verstand van zaken. Maar dit wordt bovenal gevoed door intrinsieke motivatie om optimaal rendement te halen uit de mogelijkheden van Microsoft Dynamics 365. Deze passie en het plezier voor het vak zetten wij graag in om onze kennis en specialismes te delen met onze relaties.

Ons Team

Marc-Borker-BEND

Marc Borker | Project manager

Stuur Marc een Mail

#projectmanagement #businessconsultant #roadmapper #stuurgroeplid #procesanalist #marketing #tennis #golf #foodjunkie

Bert Doedens

Bert Doedens | Sales

Stuur Bert een Mail

#commercieel #marketing #stuurgroeplid #wielrenner #schaatser #fitgoeroe #bulletcoffee

Gerard-van-der-Heide-BEND

Gerard van der Heide | Dynamics 365 Consultant

Stuur Gerard een Mail

#marketing #clickdimensions #dynamicsmarketing #marketingautomation #dynamics365inhetonderwijs #creatief #windsurfer #200%energie

Bert-Bouwers-BEND


Bert Bouwers | Dynamics 365 Consultant

Stuur Bert een Mail

#dynamics365inhetonderwijs #procesanalist #dynamicsbusinessconsultant #dynamicsmarketing #microsoftteams #procesautomation #rechtdoorzee #structuur #volleybal #fietsen

Joseph-Lanjouw-BEND


Joseph Lanjouw | Dynamics 365 Consultant

Stuur Joseph een Mail

#businessconsultant #productmanager #dynamicsbusinessconsultant #procesanalist #dataminer #procesautomation #microsoftflow #powerbi #office365 #fixierider #voetbal #avonturier

Nico-Wolters-BEND

Nico Wolters | Dynamics 365 Developer

Stuur Nico een Mail

#dynamicsstackdeveloper #C# #.NET #integrator #technicalengineer #toolmaker #thefixer #databasespecialist #armyfreak

Tonnie-Buist-BEND


Tonnie Buist | Dynamics 365 Consultant

Stuur Tonnie een Mail

#onlinemarketing #dynamicsmarketing #marketingautomation #creatief #voetbal #muziekliefhebber

Douwe Geelhoed BEND


Douwe Geelhoed | Dynamics 365 Consultant

Stuur Douwe een Mail

#businessconsultant #procesautomation #rdw #traineeship

Richard-Beukema-BEND


Richard Beukema | Dynamics 365 Consultant

Stuur Richard een Mail

#businessconsultant #procesautomation #rdw #traineeship