Implementatie

Het implementeren van een CRM-systeem kan best wat voeten in aarde hebben. Maar met de implementatie van Microsoft Dynamics 365 door BEND hoef je je nergens zorgen over te maken. We zorgen voor een soepele implementatie, waarbij we niet alleen de techniek verzorgen, maar ook de toekomstige gebruikers meenemen.

Als uitgangspunt van de implementatie gebruiken we de standaarden van Dynamics 365. Samen kijken we naar de mogelijkheden van het pakket en de uitdagingen waar je tegenaan loopt. Aan de hand van deze informatie richten we het systeem in. Als de standaardfuncties niet toereikend zijn, hebben we een groot aantal op maat gemaakte functies en uitbreidingen.

Afhankelijk van de grootte van het project gebruiken we de scrum-methodiek om Dynamics 365 te implementeren in jouw bedrijf. Dat betekent dat jij en je medewerkers direct ervaren hoe de dagelijkse werkzaamheden veranderen. Je leert in een vroeg stadium met het systeem te werken. Daarnaast biedt deze werkwijze ook veel ruimte om gedurende de implementatie bij te sturen.

Scrum zorgt voor een concrete en behapbare implementatie. Tegelijkertijd zorgt het er ook voor dat de toekomstige gebruikers meegenomen worden in de veranderingen, wat de gebruikersadoptie ten goede komt.