Groeimanager

Je investeert in Microsoft Dynamics 365 omdat je meer rendement uit je relatiebeheer, verkoop of marketinginspanningen wilt halen. Maar hoe weet je nu zeker dat je alles eruit haalt wat er in zit? Met een groeimanager van BEND!

Het kopen en implementeren van CRM-software is niet genoeg. Om ervoor te zorgen dat het pakket bijdraagt aan het behalen van je organisatiedoelstellingen, is er de groeimanager van BEND. Deze groeimanager krijgt een vaste rol binnen jouw organisatie om het rendement van Dynamics 365 te waarborgen.

De groeimanager is niet fulltime bij jou op kantoor aanwezig, maar zorgt wel voor:

  • de invoering van een CRM-strategie voor de lange termijn. Hij vertaalt deze strategie naar het dagelijks gebruik van Microsoft Dynamics 365, door het opzetten van concrete verkoop- en marketingactiviteiten.
  • een kwartaalevaluatie van de CRM-strategie met directie en management. De uitkomsten worden direct vertaald naar nieuwe doelen en acties.
  • het tweewekelijks overleg met directie, salesmanager of verkoopteam. In dit overleg krijg je inzicht in de behaalde resultaten versus de doelstellingen, het rendement van marketingacties, lead-kwalificatie, analyse van de verkooppijplijn, verkoopvoorspelling en prestaties per medewerker.

BEND heeft meerdere groeimanagers die ervoor zorgen dat jouw bedrijf de vruchten plukt van Dynamics 365. Een CRM-systeem dat je bedrijf helpt door te groeien naar het volgende niveau.