• CRM blogs & nieuws

    Wij houden u op de hoogte.

Microsoft Dynamics CRM op mobiel

Vandaag de dag zijn we niet enkel meer actief achter de computer. De tablets en mobiele telefoons winnen snel terrein en daarom heeft ook Microsoft ervoor gekozen om een mobiele app te lanceren als CRM toepassing. U kunt nu eenvoudig op elk gewenst moment en locatie uw klantinformatie inzien.

Mobiel CRM wint snel in populariteit. Dat is niet zo gek wanneer de voordelen van een dergelijke oplossing op een rij worden gezet. Binnen enkele jaren is CRM vanaf een smartphone een must voor elke organisatie geworden. Het is dan ook niet zo gek dat onderzoek uitwijst dat zowel de interne communicatie als de arbeidsproductiviteit binnen ondernemingen stijgt wanneer gebruik wordt gemaakt van een mobiel CRM-systeem. Het grote voordeel van mobiel CRM is dat medewerkers gemakkelijker betrokken worden in de informatiestromen binnen uw organisatie. Buitendienstpersoneel kan bovendien onderweg de laatste verkoopgegevens of klantinformatie opzoeken. Geen wonder dus dat Microsoft een speciale app heeft ontwikkeld voor haar CRM toepassing.

De Microsoft Dynamics CRM app is een app voor organisaties om ze verbonden en productief te laten blijven, ongeacht de locatie. Blijf geïnformeerd over uw klanten, zelfs wanneer u onderweg bent. Kom voorbereid op elke afspraak aan en werk uw notities, taken, contactpersonen, accounts en potentiële klanten bij terwijl u de gegevens nog vers in uw geheugen hebt.

Enkele functionaliteiten van de Microsoft Dynamics CRM App:

  • Verkrijg toegang tot uw activiteiten, accounts, contactpersonen en potentiële klanten vanaf een gebruiksvriendelijk dashboard.
  • Voer snel klantgegevens in met slechts enkele tikken.
  • Houd visueel voortgangsrapporten bij voor KPI’s middels grafieken.
  • Verkrijg toegang tot uw persoonlijke weergaven van lijsten en rasters zodat u de gegevens kunt bekijken die voor u het belangrijkst zijn.
  • Maak tegels aan in het dashboard van de app vast om snel de informatie te vinden die u nodig hebt.

Uw medewerkers willen overal en altijd toegang hebben tot belangrijke informatie, zo ook tot uw CRM systeem. Met het invoeren van een mobiel CRM-systeem kunt u de productiviteit verhogen en de kosten verlagen.

Wilt u meer informatie over de mogelijkheden van mobiel CRM en wat het voor uw organisatie kan betekenen? Neem dan contact met ons op.