• CRM blogs & nieuws

    Wij houden u op de hoogte.

Microsoft Dynamics CRM + Office 365 + Power BI

Profiteer nu van de speciale actie van Microsoft en koop een actiebundel bestaande uit Microsoft Dynamics CRM + Office 365 + Power BI.

Aankoopbeslissingen worden gemaakt nog voordat u de klant kunt benaderen, waardoor verkopers zich moeten aanpassen. Een verkoop oplossing moet verkopers helpen om vertrouwd te worden en dat ze zich kunnen aanpassen in de snel veranderende wereld, zodat ze effectief kunnen blijven verkopen.

De gemakkelijk te gebruiken Microsoft-oplossingen voor verkoopproductiviteit maken verkoopteams succesvol. Ze kunnen de juiste informatie naar boven brengen, waar ze ook werken en kunnen zo klant op de juiste manier van dienst zijn.

De combinatie van Microsoft Dynamics CRM Online, Office 365 en Power BI stimuleert de verkoopproductiviteit, waardoor teams beter kunnen samenwerken. Hierdoor kunnen ze sneller schakelen en deals sluiten. En uiteindelijk dus meer verkopen.

Op basis van onze ervaring en uw uitgangspunten kunnen we vrijblijvend adviseren over de (technische) mogelijkheden en inzicht geven in de kosten indien u CRM onderbrengt in de the cloud van Microsoft, al dan niet in combinatie met office 365. We kunnen de voor en eventuele nadelen inzichtelijk maken ten opzichte van een lokale installatie van uw CRM omgeving. De volgende zaken spelen hierbij een rol:

  • Hoe ziet u bestaande ICT infrastructuur eruit?
  • Zijn er thuiswerkvoorzieningen?
  • Zijn medewerkers veel onderweg?
  • Heeft u eigen ICT afdeling voor ondersteuning en support?
  • Wat zijn de ontwikkelingen en integratie wensen met andere in gebruik zin de software systemen?

Tevens beschikt BEND over een eigen hostingspartner voor het beschikbaar stellen van Microsoft CRM in een nederlandse cloud mocht dat wenselijk zijn.

Neem contact met ons voor een persoonlijk advies.

Contact opnemen