• CRM blogs & nieuws

    Wij houden u op de hoogte.

KPMG biedt 26 miljoen voor Crimsonwing, de specialist in Microsoft

Crimsonwing is een internationale IT-dienstverlener die in Nederland, Malta en het Verenigd-Koninkrijk actief is. Het bedrijf is vooral gespecialiseerd in Enterprise Resource Planning (ERP), Customer Relationship Management (CRM) en e-commerce. Naast deze specialisatie is Crimsonwing ook een van de meest toonaangevende bedrijven als het gaat om geautomatiseerde bedrijfsprocessen met behulp van Microsoft Dynamics.

Op 28 november blijkt dat de internationale accountants- en adviesorganisatie KPMG 26 miljoen biedt op de aandelen van Crimsonwing, een beurs genoteerde onderneming. Volgens Erik Schut, partner bij KPMG en verantwoordelijk voor de management consulting-praktijk, is dit een belangrijke stap voor de groei van hun dienstverlening.

Schut: “Ondernemingen zijn in toenemende mate op zoek naar Microsoft Dynamics gedreven oplossingen om het maximale rendement uit hun bedrijfsvoering te halen. De vraag naar deze oplossingen groeit en dat betekent dat wij mee willen. Daarop baseren wij onze strategie. De mogelijke overname van Crimsonwing stelt ons in staat in deze vraag te voldoen.”

Mocht Crimsonwing akkoord gaan, dan zal er een joint venture ontstaan genaamd KMPG Crimsonwing. Met deze samenwerking willen ze vooral de dienstverlening van ERP en CRM verhogen. Daarnaast zal er ook plek zijn voor 20 (nieuwe) professionals binnen de bedrijven.

Bron: Computable

Download het whitepaper