• CRM blogs & nieuws

    Wij houden u op de hoogte.

Kom langs bij BEND CRM op de Promotiedagen!

Net als vorig jaar is BEND CRM ook dit jaar weer aanwezig op de Promotiedagen, het grootste zakelijke evenement van Noord-Nederland.

De Promotiedagen zijn op 8 en 9 november in Martiniplaza Groningen en samen met meer dan 550 andere bedrijven zijn wij hier te vinden. Wilt u kennismaken met Microsoft Dynamics CRM en de mogelijkheden die deze CRM-software uw organisatie te bieden heeft? Kom dan vooral even bij ons langs, u kunt ons vinden op beursstand 6004.

bend-crm-microsoft-surface

Microsoft blijft Dynamics CRM vernieuwen en optimaliseren om organisaties in staat te stellen de klantbetrokkenheid te verbeteren, processen te optimaliseren, slimmer zaken te doen en in te spelen op veranderende klantverwachtingen. Kom langs onze stand en ervaar zelf de kracht van Dynamics CRM en hoe u effectiever kunt samenwerken met collega’s en klanten.

Kijk hier voor meer informatie over de Promotiedagen. U kunt hier ook een toegangskaart voor de beurs aanvragen. Kunt u niet aanwezig, maar wilt u wel de voordelen van Microsoft Dynamcis CRM ervaren? Neem dan contact met ons op en we maken graag een afspraak met u!

Download het whitepaper