• CRM blogs & nieuws

    Wij houden u op de hoogte.

Integreer uw website met CRM

Omdat het lastig is om elke lead die binnenkomt persoonlijk te benaderen, is het goed om te kunnen rekenen op een technologie die meer inzichten verzamelt in het gedrag van de doelgroep op uw belangrijkste online kanaal: de website. Een CRM-systeem wordt gebruikt om belangrijke informatie over klanten, maar ook over leads bij te houden. Door dit systeem te integreren met de website, kan ook belangrijke informatie over wat leads, prospects en klanten op de site doen verzameld worden.

Zonder integratie van de website met CRM moeten leads handmatig ingevoerd worden in CRM. Maar gebeurt dit wel meteen? Raakt er geen data kwijt? Als CRM geïntegreerd is met de website, worden mensen die iets downloaden, een aanvraag doen of een contactformulier invullen, meteen als lead geregistreerd in CRM. Elke aanvraag of download die ze in de toekomst doen, wordt ook automatisch aan hun profiel toegevoegd. Zo wordt tijd bespaart op het handmatig invoeren van leads, gebeurt het nauwkeuriger en kan de lead sneller opgevolgd worden.

Analyseren wat klanten en leads doen op uw website, kan veel waardevolle informatie opleveren, wat gebruikt kan worden om uw website te optimaliseren en het aanbod en de boodschap van te passen op de behoeftes van de bezoeker. Zodra een bezoeker eenmaal zichzelf kenbaar heeft gemaakt door ergens op de website gegevens achter te laten, wordt diegene geregistreerd in CRM en kan vervolgens ook geregistreerd worden wat diegene op de website doet.

Click Dimensions
Click Dimensions is een geïntegreerde aanvulling op de standaard marketingfuncties van Microsoft Dynamics CRM. Hiermee krijgt u vele mogelijkheden om inzicht te krijgen in leads, marketingactiviteiten te automatiseren, maar ook om de website te integreren. Hierdoor kunt u vanuit Click Dimensions pagina’s maken, leads identificeren op de website, hun gedrag analyseren en deze informatie opslaan in CRM.

Wilt u meer weten over Click Dimensinos en het integreren van uw website met CRM? Neem dan vooral eens contact met ons op of vraag vrijblijvend een demo aan.

Probeer gratis demo