• CRM blogs & nieuws

    Wij houden u op de hoogte.

Gartner benoemt Microsoft als een van de leiders

In het jaarlijkse rapport van Gartner is Microsoft benoemd als een van de leiders op het gebied van CRM. Hiermee is Microsoft Dynamics CRM voor de derde keer op rij als leider genoemd.

BEND CRM gartner Microsoft Dynamics CRMMagic Quadrant for the CRM Customer Engagement Center
In de Magic Quadrant beoordeelt Gartner de wereldwijde markt voor customer service en applicaties die dit ondersteunen. De CRM-applicaties worden beoordeeld op uitvoerbaarheid (prijs, klantervaring, marketinguitvoering, markttoegankelijkheid, etc.) en op visie (kennis van de markt, marktstrategie, innovatie, businessmodel, etc.). Vervolgens worden de leverancier onderverdeeld in vier kwadranten: leaders, challengers, niche players en visionairs. Ook dit jaar is Microsoft Dynamics CRM als één van de leiders benoemd. Uit het onderzoek van Gartner kwam naar voren dat Microsoft een sterke verbetering heeft laten zien wat betreft de online mogelijkheden en integratie met andere producten van Microsoft. Daarnaast is Dynamics CRM in zijn klasse een van de producten met de laagste kosten.

Sterke punten
Als sterke punten van Dynamics CRM noemt Gartner dat dit systeem optimaal integreert met andere software van Microsoft, zoals SharePoint, Office en Exhange. Ook helpen verbeteringen aan de gebruikersinterface, zoals een beter scherm lay-out, met het uitvoeren van standaard taken. Gartner kaart verder aan dat Microsoft een goede financiële basis heeft en daarnaast veel aandacht schenkt aan hun CRM-software.

Wilt u meer weten over Microsoft Dynamics CRM en de mogelijkheden voor uw organisatie? Neem dan vooral eens contact met ons op of vraag vrijblijvend een demo aan.

Probeer gratis demo

Bron: Gartner