• CRM blogs & nieuws

    Wij houden u op de hoogte.

Digitale transformatie met Microsoft Dynamics 365

Digitale transformatie (ook wel digital transformation) gaat over hoe de digitale technologie onze manier van zakendoen en van werken verandert, maar ook over hoe internet en technologiehet gedrag van klanten verandert. De digitale transformatie brengt veranderingen met zich mee in elke branche en om de klant centraal te kunnen stellen en mee te gaan in deze transformatie, zijn de juiste tools nodig binnen een organisatie.

Microsoft Dynamics 365 is specifiek gebouwd om organisaties in staat te stellen de digitale transformatie te omarmen. Dynamics 365 verenigt verschillende cloudapplicaties, waaronder CRM, BI en procesautomatisering, om organisaties een uitgebreide en flexibele oplossing te geven in de vorm van een enkel platform dat altijd en overal toegankelijk is. Het platform helpt organisaties de manier waarop zij zaken doen te optimaliseren, personeel de juiste tools te geven om betere resultaten te behalen en efficiënter en productiever te werken, en de interactie met klanten naar een hoger niveau te tillen.

Microsoft Dynamics 365 en BI
Dynamics 365 bevat krachtige applicaties en tools die helpen bij het transformeren van uw organisatie, zoals PowerBI, Cortana Intelligence en Azure Machine Learning. Deze technologieën helpen bij het verbeteren van bedrijfsprocessen, het ontwikkelen van gerichte strategieën, en het creëren van aantrekkelijke aanbiedingen voor prospects en klanten.

Microsoft Dynamics 365 en flexibiliteit
Jaren lang betekende flexibiliteit in bedrijfssoftware al dat je in staat bent om de software zo aan te passen dat het aansluit op unieke bedrijfsbehoeftes. Vaak waren deze wijzigingen echter duur, vroeg dit om ervaren programmeurs en liepen organisaties bij upgraden of updaten aan tegen problemen. Dynamics CRM heeft echter de juiste tools, zoals Flow en PowerApps, waarmee software zo aangepast kan worden dat het past bij de manier waarop u zaken doet, zonder dat dit vraagt om een programmeur en zonder dat dit effect heeft op upgrades.

Microsoft Dynamics 365 en groei
Dynamics 365 is zo ontwikkeld dat het mee kan groeien met uw organisatie. Omdat het een collectie is van applicaties, kan alleen aangeschaft worden wat nodig is en kunnen meer mogelijkheden toegevoegd worden wanneer dit nodig is. Er zijn apps beschikbaar die mogelijkheden toevoegen voor specifieke functies of afdelingen, zoals sales of klantenservice, maar ook voor specifieke branches, zoals retail of productiebedrijven. Hierdoor kan het systeem meegroeien met uw organisatie.

Wilt u meer weten over de voordelen van het inzetten van een CRM-systeem zoals Microsoft Dynamics? Ervaar zelf wat dit systeem voor uw organisatie kan betekenen en vraag geheel vrijblijvend een gratis demo aan.

Probeer gratis demo