Detachering

Ook als je bedrijf al gebruikmaakt van Microsoft Dynamics 365, kan BEND je bedrijf verder helpen groeien. Als expert hebben we namelijk jarenlange ervaring en uitgebreide kennis van Dynamics 365. Die kennis en ervaring delen we graag bij jou op kantoor, zodat je maximaal profiteert van de mogelijkheden van Dynamics 365.

Je hebt waarschijnlijk gekozen voor Microsoft Dynamics 365 omdat het je bedrijf beter kan laten presteren. De geavanceerde software verbetert je sales-, marketing-, projectadministratie- en serviceprocessen en zorgt ervoor dat je relaties met je klanten opbouwt die opvallen door hun authentieke en persoonlijke betrokkenheid.

BEND is gecertificeerd partner

In de afgelopen jaren zijn we uitgegroiend tot dedicated leverancier en gecertificeerd implementatiepartner van Dynamics 365. We zorgen daarbij niet alleen voor een zorgeloze implementatie, maar hebben ook aandacht voor de medewerkers die met het pakket aan de slag gaan. Ook als je al langer met het pakket werkt, kunnen onze consultants je verderhelpen.

Wat doen wij?

Onze experts helpen je op allerlei vlakken:

  • Begeleiding van upgrades naar nieuwe versies van Dynamics 365
  • Ondersteuning bij dagelijks gebruik.
  • Ondersteuning van de beheerorganisatie.
  • Toepassen van nieuwe functionaliteiten, verdere inbedding in de organisatie en andere manieren van doorontwikkeling.
  • Second opinion op de bestaande inrichting van Dynamcsi 365.

Expertise as a service

Er zijn verschillende manieren om ons ervaren team van Microsoft Dynamics-specialisten in te zetten. Een tijdelijke of vaste rol, op basis van afroep, een Service Level Agreement of op basis van detachering. Met onze ‘expertise as a service’ kies je zelf welke vorm van ondersteuning voor jou het beste werkt.