Detacheren met BEND: Dynamics 365-specialist voor jou

Hoewel het werken met Dynamics 365 niet erg ingewikkeld is, kun je soms best wat ondersteuning gebruiken bij het configureren en optimaliseren ervan voor jouw organisatie. In dat geval kun je een Dynamics-specialist van BEND via detachering inhuren. Hiermee haal je specialistische kennis, kunde en ervaring op het gebied van Dynamics 365 of 1 van onze maatwerkoplossingen in huis.

Met de inzet van 1 van onze specialisten wordt jouw Dynamics-oplossing optimaal geconfigureerd voor jouw organisatie. Detachering is ook erg geschikt om de medewerkers te ondersteunen die in hun dagelijks werk te maken krijgen met Dynamics 365.

Hoe helpen onze specialisten?

Onze experts kunnen jouw organisatie op verschillende manieren ondersteunen:

  • Begeleiding van upgrades naar nieuwe versies van Dynamics 365
  • Ondersteuning bij dagelijks gebruik
  • Ondersteuning van de beheerorganisatie
  • Functionele toepassingen van nieuwe functies
  • Verdere inbedding in de organisatie
  • Second opinion op een huidige inrichting van Dynamics 365.

Op basis van onze kernwaarden

Samenwerken met BEND betekent dat je te maken krijgt met onze kernwaarden. Met onze nuchtere kijk en no-nonsense mentaliteit zijn we allemaal echte aanpakkers. Daarnaast zijn we flexibel en kunnen we snel schakelen, zodat we je optimaal kunnen ondersteunen bij de dagelijkse dingen. En je zult direct ervaren dat we op een prettige en professionele wijze in jouw organisatie mee kunnen draaien.

Jouw uitdaging is onze verantwoordelijkheid

Je denkt waarschijnlijk niet zonder reden aan de inhuur van een Dynamics-specialist, waarschijnlijk heb je te maken met een interessante uitdaging. Een uitdaging die je op dit moment te veel tijd, energie en geld kost. Neem van ons aan dat we jouw uitdaging voor je oplossen. We nemen onze verantwoordelijkheid, handelen proactief en gaan professioneel te werk.

Meer weten?

Wil je meer weten over de samenwerking met 1 van onze experts op het gebied van Dynamics 365? Neem dan even contact met ons op. We horen graag waar je tegenaan loopt, zodat we je kunnen vertellen op welke manier we je daarbij kunnen helpen.