• CRM2GO BEND CRM

  • CRM2go

    Een kant-en-klare oplossing


CRM2go

Om meer rendement te halen uit relatiebeheer, verkoop en marketingprocessen is een goed CRM-systeem van cruciaal belang. Het ‘traditionele’ implementatieproces (behoefte-inventarisatie, uitwerken van de processen en het vervolgens op maat inrichten van de software) is daarin echter vaak een langdurig traject.

Om dit traject over te kunnen slaan hebben we de belangrijkste CRM-functies gebundeld in een kant en klare oplossing: CRM2go. Een direct toe te passen oplossing, die zorgt voor hogere klanttevredenheid, maar ook voor meer structuur en rendement in het verkoop en marketingproces. We hebben meer dan 15 jaar ervaring met de implementatie van CRM-systemen en weten we als geen ander hoe je deze processen moet organiseren én automatiseren.

CRM2go verbindt het verkoop- en marketingproces met elkaar, maar zorgt er ook voor dat organisatiedoelstellingen “vertaalt’ worden naar de dagelijkse werkzaamheden voor een individuele medewerker die daardoor succesvoller is.

Direct en veilig werken met Microsoft CRM

Een van de grote voordelen van CRM2go is dat u direct aan de slag kunt met Microsoft Dynamics 365 online. Het is plug & play en uw klantgegeven zijn altijd en overal beschikbaar, of u nu op kantoor bent, onderweg of thuis. Microsoft CRM online vormt daarnaast een krachtige combinatie met uw eigen Microsoft kantoorautomatisering al dan vanuit Office 365. CRM2go kunt u makkelijk uitbreiden met extra CRM-functies als dat nodig is.

Investeringen in hardware, software of implementatie zijn niet nodig. U kunt direct aan de slag met een ingerichte CRM omgeving. CRM2go is ontwikkeld op basis van Microsoft Dynamics 365. En dat voor een vast bedrag per gebruiker per maand. Bent u benieuwd naar de specificaties? Vraag vrijblijvend een demo omgeving aan.

Demo aanvragen

Voor wie is CRM2go geschikt?

CRM2go van BEND is bedoeld voor organisaties of afdelingen die met behulp van een standaard template snel structuur en meer rendement willen halen uit relatiebeheer, verkoop en marketingprocessen in combinatie met Microsoft Dynamics 365. Op basis van CRM2go kan eenvoudig worden uitgebreid naar extra CRM-functies of bedrijfsspecifieke aanpassingen.

CRM2go wordt met name gebruikt als totaaloplossing voor commerciële organisaties in het MKB of verkoopafdelingen en marketingafdelingen van grotere organisaties. Ter aanvulling op CRM2go zijn er modules beschikbaar voor integratie met de website (selfservice processen), projectadministratie en klantenservice.

Altijd en overal klantgegevens

Alles wat u nodig hebt op één scherm, op elke mobiele telefoon of tablet, zodat u ook onderweg slimmer en sneller kunt werken en verkopen. Met de app heeft u continu inzicht in relatiegegevens, commerciële afspraken of openstaande servicemeldingen.

  • “Het inzetten van Microsoft CRM heeft, naast het hebben van een compleet klantbeeld, een enorme professionaliseringsslag teweeggebracht. Klantvragen hebben we nu beter in de grip en doorlooptijden zijn drastisch gedaald, waardoor we in staat zijn de klant een hoger serviceniveau te bieden.”

    ConservatrixChristian van Kooten – Directeur Conservatrix Levensverzekeringen    “BEND heeft ons de leercurve bezorgd waar we naar op zoek waren. Gezamenlijk hebben we het CRM-fundament pragmatisch en succesvol neergelegd waarna we als ICT afdeling zelfstandig verder konden. Het contact met BEND is warm waardoor er ruimte is om inhoudelijk en kritisch te sparren over CRM vraagstukken.”

    NNEKHessel de Haan – Hoofd ICT Noordnederlands Effectenkantoor

De belangrijkste CRM-functies, zo van de plank

CRM2go is een totaaloplossing die beschikbaar wordt gesteld vanuit de Cloud van Microsoft. U hoeft niet te investeren in hardware, software of implementatie, maar u kunt direct werken met een ingerichte Microsoft Dynamics CRM Online-omgeving. U beschikt over alle benodigde functies, daarnaast kunt u CRM2go uitbreiden door modules toe te voegen.

Benieuwd naar de belangrijkste functies van CRM2go en modules waarmee u CRM2go kunt uitbreiden? Bekijk dan onze brochure!