• CRM blogs & nieuws

    Wij houden u op de hoogte.

CRM op maat voor opleidingsinstituten: BEND Event

In de afgelopen 15 jaar hebben we bij een groot aantal opleidingsinstituten gezorgd voor de implementatie van CRM-systemen. Het is opvallend hoeveel processen er vergelijkbaar zijn.

Daarom hebben we een module in Microsoft Dynamics 365 ontwikkeld, precies op maat voor opleidingsinstituten. Met 1 module haal je ondersteuning in huis voor al je commerciële, administratieve en operationele processen.  

Wat kan er met BEND Event? 

Als opleider draait alles om je cursisten. Heb je er daar niet genoeg van, dan wordt het voortbestaan van je instituut bedreigd. Daarom zijn er waarschijnlijk genoeg strategische doelstellingen geformuleerd. Met BEND Event vertaal je die doelstellingen naar concrete acties, bijvoorbeeld op het gebied van marketing. Ook zorgt BEND Event dat het uitvoeren van die acties makkelijker wordt. En tot slot zorgt het werken met onze module ervoor dat het management de juiste informatie krijgt om het beleid op te baseren. 

Met de ruim 40 implementaties die we de afgelopen 15 jaar bij opleiders hebben gedaan, zien we dat er vaak behoefte is aan dezelfde dingen. Daarom kun je met BEND Event bijvoorbeeld je cursistenadministratie verbeteren. Door allerlei relevante data over je doelgroep te verzamelen, op te slaan en op een toegankelijke manier te tonen, kun je vervolgens veel gerichter marketing inzetten. 

Ook geeft BEND Event je grip op je verkoopproces. Je kunt de verschillende stappen in het proces vastleggen en zo veel mogelijk automatiseren. Zo bespaar je een hoop tijd en geld. 

Één van de functies van BEND Event waar je het meeste plezier van zult beleven, is het productmanagement. Dat houdt in dat je 1 centraal systeem hebt waar je al je cursussen en opleidingen, inclusief planning, in kunt beheren. En dankzij een slimme koppeling met je website is het aanbod direct online beschikbaar. Als je dan ook nog je online inschrijfproces via BEND Event hebt ingeregeld, kan het haast niet beter.

Meer weten? 

Er is nog veel meer mogelijk met BEND Event. Het is dé manier voor opleiders om al hun processen te stroomlijnen en zo veel mogelijk te automatiseren. Zet de volgende stap naar groei en professionalisering met BEND Event! Wil je meer weten over onze module en wat het voor jouw instituut kan betekenen? Neem dan contact met ons op, we vertellen je er graag meer over.