• CRM blogs & nieuws

    Wij houden u op de hoogte.

ClickDimensions is nu partner van BEND

ClickDimensions-BEND-CRMBEND CRM is sinds deze maand gecertificeerd partner van ClickDimensions. Als partner van Microsoft heeft BEND veel kennis en ervaring met Dynamics CRM en ClickDimensions als toegevoegd pakket. ClickDimensions is dé marketing automation tool voor Microsoft Dynamics CRM en biedt geavanceerde mogelijkheden voor uw marketing afdeling. Een stevige aanvulling op Microsoft Dynamics CRM.

Voordelen ClickDimensions
Door ClickDimensions toe te voegen aan Microsoft Dynamics CRM krijgt uw marketingafdeling veel meer tooling in handen om CRM data naar binnen te trekken, maar ook om geautomatiseerd te gebruiken. Zo houdt ClickDimensions bijvoorbeeld bij wie uw website allemaal bezoekt en geeft dit weer in CRM. Wilt u een mailing versturen in uw eigen huisstijl? Met de ingebouwde mailingtool zet u snel een mailing in elkaar en het resultaat van de mailing op basis van het klikgedrag wordt weer in CRM bijgewerkt. Zo is deze informatie weer te gebruiken voor de volgende mailing.

Met ClickDimensions is het mogelijk om e-mailberichten naar individuele personen of marketinglijsten te versturen, maar ook berichten te versturen op basis van een eenvoudig in te richten CRM workflow. Social media is niet meer weg te denken uit de huidige maatschappij en ClickDimensions koppelt informatie uit bijvoorbeeld LinkedIn in uw CRM. Zo is uw CRM systeem altijd up-to-date.

Lees meer over de mogelijkheden van Microsoft Dynamics CRM in combinatie met ClickDimensions, of bekijk onderstaande video.