• CRM blogs & nieuws

    Wij houden u op de hoogte.

Brochure CRM2go

De klant centraal stellen en met uw organisatie snel op de juiste manier inspelen op de behoefte van uw klant, hoeft niet ingewikkeld te zijn. Microsoft Dynamics CRM Online biedt altijd en overal veilige, betrouwbare toegang tot uw klantgegevens en ondersteunt uw bedrijfsprocessen op het gebied van verkoop, marketing en services. En het wordt nog beter, we hebben de belangrijkste CRM-functies gebundeld in een kant en klare oplossing: CRM2go.

Met CRM2go kunt u direct aan de slag met Microsoft Dynamics CRM Online, zonder dat hier een langdurig traject aan vooraf gaat. Deze direct toe te passen oplossing zorgt ervoor dat u altijd uw klantgegevens kunt inzien, daarnaast werkt dit systeem ook samen met Office 365. Mist u nog functionaliteiten? Dan kunt u CRM2go altijd nog uitbreiden met modules!

Benieuwd naar de voordelen van CRM2go en wat de belangrijkste functionaliteiten zijn? Klik dan op de afbeelding om de brochure te openen! Wilt u meer weten over werken met CRM2go? Neem dan vooral eens contact met ons op!

 Brochure-CRM2go-schaduw