• CRM blogs & nieuws

    Wij houden u op de hoogte.

BEND wint aanbesteding voor traineeship RDW

Bij de RDW wordt al langer gewerkt met Dynamics 365 als CRM-systeem. Omdat de werkzaamheden op dit gebied steeds verder groeien, was RDW op zoek naar een partner om Dynamics 365-professionals op te leiden en beschikbaar te stellen.

BEND werkt al geruime tijd samen met RDW, dus was het een logische stap om ook deze uitdaging samen aan te gaan. Na een officieel aanbestedingstraject kwamen we inderdaad als de ideale partner uit de bus.

RDW heeft als doel om op deze manier zelf meer kennis en ervaring op te bouwen op het gebied van Dynamics 365 als CRM-systeem. In de praktijk blijkt het namelijk lastig om nieuwe medewerkers te vinden die aan de functie-eisen voldoen.

Voor BEND is het ook een prachtige kans. We anticiperen op de krapte op de arbeidsmarkt en voor RDW zorgen we tegelijkertijd voor continuïteit en perfect opgeleide medewerkers. Ook de klantspecifieke kennis die we de afgelopen jaren hebben opgedaan, is erg waardevol.] 

Dynamics 365-specialisten voor de RDW dankzij BEND

De rol van CRM bij RDW groeit gestaag. Daarom is er behoefte aan professionals op het gebied van Dynamics 365, het pakket waar ze al langer mee werken. In de praktijk blijkt het echter lastig om geschikte kandidaten te vinden. Daarom werd er een aanbesteding gestart voor het opleiden en beschikbaar stellen van geschikte mensen. Een aanbesteding die BEND gewonnen heeft.

Een overzicht van het traject

Samen met RDW hebben we een traineeship vormgegeven. Dit traject duurt 2 jaar, waarbij trainees door BEND opgeleid, begeleid en gecertificeerd worden. Ze draaien daarbij al snel volledig mee in het CRM-team van RDW. Na het traineeship kunnen de trainees in dienst komen bij RDW. De eerste 3 trainees beginnen 1 oktober 2019.

We richten ons op hbo’ers en wo’ers die (net) afgestudeerd zijn in de richting van ICT of Bedrijfskunde. We zoeken mensen met maximaal 2 jaar werkervaring uit Noord-Nederland. Deze mensen leiden we op in 2 profielen, de specialist op het gebied van business en gebruik en de specialist op het gebied van development en techniek.

In de eerste 3 maanden van het traject ligt de focus volledig op de opleiding en het inwerken. In deze periode zijn de trainees vooral bij BEND aanwezig, maar ze lopen ook al mee bij de RDW. Als alles goed verloopt, staan maand 4 tot en met 24 in het teken van detachering bij RDW. In deze periode draaien de trainees volledig mee in het CRM-team van RDW.            BEND zorgt voor verdere ontwikkeling en kennisoverdracht. Bevalt het traineeship bij alle partijen, dan kan de trainee na 2 jaar in dienst komen bij RDW.

Win-win-win-situatie

Het mooiste van dit partnership is dat alledrie de partijen profiteren. Wij krijgen de kans om met jonge professionals te werken en onze kennis, ervaring en enthousiasme over Dynamics 365 over te brengen. RDW krijgt de beschikking over vakkundige mensen die vanuit de eerste hand relevante kennis en ervaring krijgen. De trainee krijgt tot slot een geweldige kans om zich razendsnel te ontwikkelen en door te groeien naar een vaste aanstelling. Een win-win-win-situatie bij uitstek!

Detacheren is de toekomst

CRM wordt steeds belangrijker voor allerlei bedrijven. Dynamics 365 is 1 van de meest gebruiksvriendelijke en bruikbare pakketten, waarvan het gebruik de komende jaren alleen maar zal toenemen. Daarom is het belangrijk dat er meer mensen komen die goed met het pakket overweg kunnen. Om dit in goede banen te leiden, zet BEND de komende tijd nadrukkelijk in op het detacheren van professionals bij jouw bedrijf. Zo krijg je flexibele en vakkundige begeleiding bij de implementatie en het gebruik van Dynamics 365 als CRM-systeem binnen jouw organisatie. Wil je ook profiteren van Dynamics 365-expertise bij jou op de werkvloer?


Labels:,