• CRM blogs & nieuws

    Wij houden u op de hoogte.

BEND wint aanbesteding Deltion College

Het Deltion College wil zich ontwikkelen als dé kennispartner voor het bedrijfsleven. Om dat te bereiken, zochten ze een partij om Dynamics 365 te implementeren als CRM-systeem.

Na een aanbestedingstraject kwam BEND naar voren als meest interessante partner. Dat komt vooral door onze uitgebreide ervaring bij onderwijsinstellingen. Ook de manier waarop we de implementatie willen vormgeven, was een belangrijke factor. Door in fases te implementeren stellen we Deltion namelijk in staat om makkelijk en snel extra gebruikersgroepen aan te sluiten.

Samen met onze projectmedewerkers zorgen we voor een soepele implementatie en goede kennisoverdracht, zodat het Deltion College straks van alle benodigde functionaliteiten van Dynamics 365 gebruik kan maken.

Samen met het Deltion College naar een nieuw CRM

Het Deltion College maakt op dit moment al gebruik van Dynamics als CRM-systeem. Het wordt echter alleen nog maar voor potentiële studenten ingezet, terwijl er veel meer mogelijkheden zijn. Daarom heeft het Deltion College een aanbestedingstraject gestart. De keuze voor Dynamics lag al vast, maar uit de aanbesteding bleek BEND de meest interessante partij om de implementatie en ondersteuning te verzorgen. Daar zijn we natuurlijk erg trots op!

Dé kennispartner van het bedrijfsleven

Aanleiding voor het aanbestedingstraject was een vernieuwde visie. Deltion wil dé kennispartner van het bedrijfsleven zijn. Om die ambitie waar te maken, moesten medewerkers ondersteund worden. Inzicht en overzicht in en van alle relaties is daarbij noodzakelijk. Net als de centrale registratie van allerlei partners. Om dit voor elkaar te krijgen, moest het bestaande CRM-pakket verder uitgebouwd en uitgerold worden binnen de organisatie.

Werken in fases

Het Deltion College wil in fase 1 starten met de implementatie van relatiemanagement voor accountmanagers van Deltion Business en de relatiemanagers voor scholen in het voortgezet onderwijs. Na een geslaagde implementatie in fase 1 worden daarna overige gebruikersgroepen bediend. Het gaat dan onder andere om directies, voorlichters en begeleiders. De verwachting is dat Dynamics 365 daarna ook een rol kan spelen bij bijvoorbeeld de werving van potentiële studenten, alumnibeheer en marketing.

Waarom BEND?

Het Deltion College heeft voor BEND gekozen om de implementatie en ondersteuning te verzorgen. Die keuze is gebaseerd op een aantal onderscheidende kenmerken.

Ten eerste bieden we als 1 van de weinige partijen zekerheid op het gebied van de scope en het budget, daar maken we namelijk van tevoren duidelijke afspraken over. Dankzij onze werkwijze en deze duidelijke afspraken weten opdrachtgevers precies wat ze krijgen voor welk bedrag.

Daarnaast heeft BEND veel ervaring met de implementatie van Dynamics 365 bij onderwijsinstellingen. Dankzij onze uitgebreide kennis en ervaring op dit gebied, zal de implementatie bij het Deltion College ook niet voor verrassingen zorgen. Omdat we alles al eens hebben meegemaakt, hebben we ook voor praktisch elke uitdaging al eens een oplossing bedacht. Hierdoor kunnen we snel en vakkundig implementeren. Ook biedt dit interessante mogelijkheden op het gebied van doorontwikkeling.

Een andere belangrijke factor in de keuze voor BEND is de manier waarop we zorgen voor gebruikersadoptie en kennisoverdracht. We zetten een vakkundig projectteam in die erin gespecialiseerd zijn hun kennis over te dragen en toekomstige gebruikers vanaf het begin zo goed mogelijk te betrekken.  Alleen door kennis van het proces en de applicatie op de werkvloer door te laten dringen, kan het systeem succesvol geïntegreerd worden in de instelling. Ook richten we samen met het Deltion College de beheerorganisatie in, waarbij er ook nog ruimte is voor bijvoorbeeld kleine aanpassingen en training & begeleiding.

Samen met het Deltion College zorgen we ervoor dat ze Dynamics 365 kunnen gebruiken om hun ambities waar te maken. Ben je ook geïnteresseerd in wat we voor jouw onderwijsinstelling kunnen doen? Kijk dan vooral even naar onze oplossingen voor het onderwijs. Of neem direct contact met ons op, we helpen je graag verder!