• CRM blogs & nieuws

    Wij houden u op de hoogte.

Adobe en Microsoft sluiten deal voor marketingtoepassing

Adobe en Microsoft Corporation hebben eind april in Londen een strategisch partnerschap aangekondigd. Bij de samenwerking worden de Adobe Marketing Cloud-oplossingen en Microsoft Dynamics CRM geïntegreerd. De industrieleiders willen met deze krachtenbundeling een ultieme klantervaring via ieder kanaal mogelijk maken. De twee diensten worden geïntegreerd waardoor gebruikers van beide diensten alle klantinteracties beter kunnen beheren en aansturen. Dit geeft organisaties de mogelijkheid om ervaringen te bieden die rekening houden met alle klantinteracties – van bereik en acquisitie tot retentie en loyaliteit.

Microsoft Dynamics Marketing, de geïntegreerde marketingmanagement oplossing van Microsoft Corporation, biedt verschillende mogelijkheden zoals marketing resource management die vergelijkbaar zijn aan de Adobe Marketing Cloud. Dankzij de samenwerking tussen Microsoft en Adobe ontstaat er een geïntegreerde CRM-marketing oplossing die gericht is op marketeers uit verschillende sectoren, zoals in de financiële dienstverlening of in de reisbranche. Marketeers krijgen dankzij de samenwerking de volgende nieuwe mogelijkheden:

  • Het identificeren van nieuwe segmenten, die direct kunnen worden voorzien van gepersonaliseerde aanbiedingen en advertenties.
  • Het combineren van verschillende data waardoor meer inzicht kan worden verkregen over het bestedingspatroon, loyaliteit en klantervaring van de klanten. Dit biedt de mogelijkheid om de juiste content aan te bieden aan de klant, op elk content kanaal.
  • Het afstemmen van verkopen en de marketing. Dit biedt meer inzicht in welke aanpak en marketingstrategie geschikt is voor verschillende doelgroepen. Op deze manier is het mogelijk om doelgerichter te adverteren.

Wilt u meer informatie over de mogelijkheden van Microsoft Dynamics CRM en wat het voor uw organisatie kan betekenen? 

Download het whitepaper