• Bottom-slider1 salesBEND is leverancier en gecertificeerd
  implementatiepartner van Microsoft Dynamics 365.

  De basis van Microsoft Dynamics 365 is het centraal opslaan en beheren van relatiegegevens, klantcontacten. Daarnaast zijn er specifieke functies ter ondersteuning van processen op het gebied van marketing, verkoop en services. Wij helpen u met het (technisch) beschikbaar stellen van een CRM omgeving, implementatie en training van gebruikers.

  Unieke eigenschappen

  Het CRM-platform Dynamics 365 draait in de cloud. Dat betekent dat je er altijd en overal mee kunt werken, als je maar een internetverbinding hebt. Het pakket zelf is eenvoudig schaalbaar en heel flexibel. Je voegt eenvoudig functionaliteiten toe in de vorm van apps, die je net zo makkelijk weer verwijdert. Hoewel het platform goed kunt personaliseren, gaat dit nooit ten koste van het gebruiksgemak. Veel bedrijven hebben enorme hoeveelheden data, maar helaas doen ze daar te weinig mee. Met Dynamics 365 zorg je ervoor dat die data samenkomt met mensen en processen. Zo krijgt je inzicht in de gegevens en ontstaan er kansen voor jouw bedrijf.

  Ook voor marketing en verkoop

  De CRM-module binnen Microsoft Dynamics 365 heet Dynamics CRM. Deze module helpt je bij het stroomlijnen van je verkoopprocessen, geeft inzicht in de effectiviteit van je marketingactiviteiten en optimaliseert de dienstverlening aan je klanten. Alle gegevens die je nodig hebt, staan overzichtelijk bij elkaar in dezelfde module. Zo krijg je waardevolle inzichten die je anders eenvoudig over het hoofd had gezien.

  Compleet pakket, altijd en overal beschikbaar

  Microsoft Dynamics 365 is een totaaloplossing. Je kunt zelf aangeven welke modules je nodig hebt en welke niet. Daarnaast draait het pakket in de cloud, wat ervoor zorgt dat je alleen een internetverbinding nodig hebt om ermee te werken. En het zorgt ervoor dat je niet hoeft na te denken over voldoende computerkracht om alles goed te laten draaien.

Standaard CRM Functies afgestemd op de gebruiker, afdeling of branche

Voor iedere medewerker of afdeling binnen uw organisatie zijn specifieke functionaliteiten beschikbaar ter ondersteuning van de dagelijkse werkzaamheden.

Oplossingen

Bekijk welke oplossingen Microsoft Dynamics 365 voor jouw organisatie biedt.

Licenties

Kom meer te weten over de verschillende licentiemodellen van Microsoft Dynamics 365.

Toepassingen

Kom alles te weten over de toepassingen van BEND op het Microsoft Dynamics 365 platform.